Το νέο Arocs.

Η νέα δύναμη στις κατασκευές.

Το νέο Arocs συνδυάζει μοναδικά τη δύναμη, τη στιβαρότητα και την αποδοτικότητα, συνεχίζοντας έτσι θριαμβευτικά την άνω των 110 ετών παράδοση της Mercedes-Benz στα οχήματα κλάδου κατασκευών. Ακόμη σημαντικότερο: σας μεταφέρει με καινοτόμα, πρωτοποριακή τεχνολογία στο μέλλον και αποδεικνύει σε κάθε εφαρμογή την προέλευσή του και τον σκοπό του.

Με τα πανίσχυρα, μεγάλης αντοχής συστήματα μετάδοσης κίνησής του, θα είστε σε θέση να αντεπεξέρχεστε σε οποιαδήποτε οδική κατάσταση, αφού το Arocs μπορεί να μεταφέρει στο δρόμο τις υψηλές επιδόσεις αξιόπιστα ακόμη και σε βαριές χρήσεις. Όλα αυτά χάρη στη στιβαρή, συμπαγή κατασκευή του σασί, της ανάρτησης και του πλαισίου, η οποία διακρίνεται για την ιδιαίτερη υψηλή ανθεκτικότητά της.

Σημαντικός λόγος για την επιτυχία του είναι και η υψηλή αποδοτικότητα του Arocs. Εκτός από τη χαμηλή κατανάλωση των κινητήρων Euro VI του βασικού εξοπλισμού, την οικονομική χρήση του διασφαλίζουν, επίσης, η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής πολλών εξαρτημάτων, τα χαμηλά έξοδα επισκευής και συντήρησης, καθώς και οι πολυάριθμες δυνατότητες προσαρμογής υπερκατασκευών και η μεγάλη γκάμα εκδόσεων για κάθε σχεδόν εφαρμογή στον κλάδο κατασκευών. Εν συντομία: το Arocs προσφέρει όλα όσα απαιτούνται στην πράξη. Στο εργοτάξιο και στο δρόμο. Επιβιβαστείτε και αξιοποιήστε τη νέα δύναμη στις κατασκευές.