Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις.

Το Arocs Loader και το Arocs Grounder.

Σχεδιασμός οχημάτων ανάλογα με τον κλάδο.

Με το νέο Arocs η εργασία στον κλάδο κατασκευών γίνεται πιο αποδοτική από ποτέ. Για να ανταποκριθούμε καλύτερα σε αυτή την απαίτηση και σε εφαρμογές με έμφαση στο ωφέλιμο φορτίο, όπως ανατρεπόμενα και μπετονιέρες, και σε αντίξοες συνθήκες, αναπτύξαμε το Arocs Loader* και το Arocs Grounder*.

* Ορισμένοι τύποι αναμένεται να διατίθενται από τον 07/2013.

Για μεταφορές με έμφαση στο ωφέλιμο φορτίο.

Στο Arocs Loader διερευνήθηκαν και υλοποιήθηκαν – στο βαθμό που ήταν τεχνικά εφικτό– όλες οι δυνατότητες μείωσης του καθαρού βάρους. Το αποτέλεσμα είναι τράκτορες 4 x 2 βελτιστοποιημένου ωφέλιμου φορτίου που συγκαταλέγονται στους ελαφρύτερους της κατηγορίας τους. Επίσης, μπετονιέρες 8 x 4/4 με μέγιστο μεικτό βάρος 32 t, με τις οποίες μπορείτε να παραδίδεται σε κάθε δρομολόγιο 8 κυβικά μέτρα έτοιμου σκυροδέματος, χάρη στο πολύ μικρό καθαρό βάρος των έως 9250 kg. Κι αυτό μετράει από την πρώτη μέρα.

Για υψηλότερη αντοχή.

Το Arocs Grounder είναι σχεδιασμένο για βαριά χρήση σε σκληρές συνθήκες. Με άλλα λόγια, χάρη σε πολυάριθμα τεχνικά μέτρα είναι ακόμη πιο στιβαρό και διαθέτει ιδιαίτερα υψηλή σταθερότητα και αντοχή.

Συνολικά, με το Arocs Loader και το Arocs Grounder έχετε στη διάθεσή σας δύο οχήματα υψηλής ισχύος, τα οποία εντείνουν την αποδοτικότητα στον κλάδο κατασκευών. Για περισσότερες πληροφορίες και τη δική σας, προσωπική διαμόρφωση του οχήματος, απευθυνθείτε στη Mercedes-Benz Hellas.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ