Η νέα δύναμη για την επιχείρησή σας.

Καθοριστικός παράγοντας στον κλάδο κατασκευών δεν είναι μόνο η ανάπτυξη τεράστιας ισχύος, αλλά και η δυνατότητα μετάδοσης της διαθέσιμης ισχύος στο δρόμο σε κάθε περίσταση. Το Arocs επιτυγχάνει και τα δύο. Καθημερινά και σε κάθε εφαρμογή του κλάδου κατασκευών.

Το νέο Arocs μπορεί να αντεπεξέρχεται δυναμικά σε κάθε οδηγική κατάσταση. Στο βασικό εξοπλισμό του συμπεριλάβαμε στιβαρούς και πανίσχυρους κινητήρες Euro VI, το εξελιγμένο αυτόματο σύστημα αλλαγής ταχυτήτων Mercedes PowerShift 3 και μία νέα, μοναδική σχεδίαση ανάρτησης και πλαισίου.

Όλα τα εξαρτήματα του συστήματος μετάδοσης κίνησης κατασκευάζονται αποκλειστικά από τη Mercedes-Benz και έχουν σχεδιαστεί για τις ειδικές απαιτήσεις του κλάδου κατασκευών. Ο έξυπνος έλεγχος των εξαρτημάτων μετάδοσης κίνησης, η υψηλή ροπή των κινητήρων, καθώς και εξαιρετικά γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων του Mercedes PowerShift 3 φροντίζουν, ώστε να έχετε στη διάθεσή σας περισσότερη ισχύς από ποτέ.

Για άριστη πρόσφυση και καλή διευθυντικότητα, το σύστημα μετάδοσης κίνησης, το σασί, η ανάρτηση και το πλαίσιο συναπαρτίζουν μία άψογα συντονισμένη «ομάδα εργασίας», η οποία είναι βέλτιστα σχεδιασμένη σε όλα τα Arocs για την αντίστοιχη χρήση στο δρόμο, στο εργοτάξιο ή σε ακραία εκτός δρόμου εδάφη.

Εν συντομία, ο άψογα εναρμονισμένος συνδυασμός συστήματος μετάδοσης κίνησης και φέρουσας δομής διασφαλίζει τη βέλτιστη μετάδοση της τεράστιας ισχύος του κινητήρα στο δρόμο και την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή της.