Σκληρό εξωτερικά, σκληρότερο εσωτερικά. Ο νέος ορισμός της στιβαρότητας.

Το Arocs. Ένα φορτηγό που, ακόμη και στις δυσκολότερες συνθήκες, ικανοποιεί το σημαντικότερο κριτήριο: την καθημερινή πράξη.

Είτε πρόκειται για τράκτορα, όχημα με καρότσα, μπετονιέρα ή ανατροπή βαριάς χρήσης, οι εκδόσεις δρόμου και παντός εδάφους του Arocs αποτελούν ένα ιδιαίτερα στιβαρό και ανθεκτικό όχημα για κάθε απαίτηση στον κλάδο κατασκευών.

Η στιβαρότητα και η ανθεκτικότητα του Arocs αντανακλάται σε όλο της το μεγαλείο στις καμπίνες. Τόσο στο μεγάλης αντοχής σκελετό καμπίνας από 100 % γαλβανισμένες λαμαρίνες όσο και στην αθλητική, δυναμική σχεδίαση. Η στέρεη και ανθεκτική κατασκευή του οχήματος αφορά ακόμη και στα σημεία όπου η στιβαρότητα δεν είναι εμφανής με την πρώτη ματιά. Με εξαρτήματα ανάρτησης και πλαισίου ειδικά σχεδιασμένα για τον κλάδο κατασκευών και δύο διαφορετικής διαμόρφωσης και υψηλής σταθερότητας πλαίσια, το Arocs έχει πάντα άριστες επιδόσεις ακόμη σε δύσκολες συνθήκες. Γι’αυτό ευθύνεται και το σύστημα μετάδοσης κίνησης που έχει σχεδιαστεί για υψηλή καταπόνηση αλλά και το αυτόματο σύστημα αλλαγής ταχυτήτων Mercedes PowerShift 3 του βασικού εξοπλισμού. Όλα τα επιμέρους εξαρτήματα είναι άριστα συντονισμένα μεταξύ τους και διακρίνονται για την αξιοπιστία τους. Και για να μην προκαλούν πλέον τρόμο οι ακραίες γωνίες προσέγγισης και ράμπας, το Arocs απέκτησε άλλο ένα πλεονέκτημα για το εργοτάξιο: βέλτιστη απόσταση από το έδαφος. Βλέπετε, το Arocs είναι έτοιμο για όλα.