Η νέα δύναμη στην παροχή υπηρεσιών.

Υπηρεσίες που αυξάνουν την αποδοτικότητα.

Για να κυλούν όλα ομαλά για εσάς, σάς προσφέρουμε τις ειδικά προσαρμοσμένες υπηρεσίες και παροχές μας. Εκτός από το πυκνό, πανευρωπαϊκό δίκτυο συνεργείων, οι υπηρεσίες, για παράδειγμα, τηλεματικής, κινητικότητας και χρηματοδότησης ειδικά για το νέο Arocs φροντίζουν, ώστε να κινείστε ιδιαίτερα οικονομικά.

Υπηρεσίες που αυξάνουν την αποδοτικότητα.

Επίσης με το Mercedes-Benz Custom Tailored Trucks έχετε στη διάθεσή σας έναν ικανό συνεργάτη για προσαρτήματα οχήματος στα μέτρα σας.

Στο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών μας περιλαμβάνεται και η κάρτα MercedesServiceCard και, για παράδειγμα οι εκπαιδεύσεις Mercedes-Benz DriverTraining**, όπου οι οδηγοί μαθαίνουν να οδηγούν καταναλώνοντας λιγότερο καύσιμο, άρα οικονομικά, αλλά και με ιδιαίτερη ασφάλεια.

Επίσης το TruckStore, ο συνεργάτης μεταχειρισμένων οχημάτων Mercedes-Benz, αποτελεί άλλο ένα δυναμικό κρίκο στην αλυσίδα των υπηρεσιών μας που ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις από κάθε άποψη, όπως άλλωστε και το πλούσιο πρόγραμμα αξεσουάρ για το νέο Arocs. Βλέπετε, κάνουμε τα πάντα ώστε να αισθάνεστε όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα στο νέο Arocs, να διατηρείτε την κινητικότητά σας και να εργάζεστε άκρως οικονομικά.

* Μόνο σε συνδυασμό με το προαιρετικό σύστημα τηλεματικής FleetBoard®.
** Μια προσφορά του BlueEfficiency Power.