Ο επαγγελματίας για επαγγελματίες στην πράξη.

Για να είστε ακόμη καλύτερα εξοπλισμένοι για το κατασκευαστικό τομέα: νέας σχεδίασης καμπίνες, οι οποίες εντυπωσιάζουν με την αυξημένη εργονομία και άνεση εργασίας. Επιπλέον, οι νέοι, πανίσχυροι κινητήρες Euro VI του βασικού εξοπλισμού, το αυτόματο σύστημα αλλαγής ταχυτήτων Mercedes PowerShift 3 και η ανώτερη, ασφαλής οδική συμπεριφορά ενθουσιάζουν πραγματικά.

Με το νέο Atego έχετε στη διάθεσή σας μία νέα γενιά φορτηγών, η οποία διαθέτει άφθονα νέα στοιχεία εξοπλισμού. Το νέο Atego φροντίζει ώστε η δύσκολη δουλειά στο εργοτάξιο να γίνεται σαφώς ευκολότερη.

Καμπίνα, εξοπλισμός

Έτσι, οι νέας σχεδίασης καμπίνες προσδίνουν στο Atego μία ολοφάνερη, χαρακτηριστική εξωτερική εμφάνιση, αλλά και πείθουν με εντυπωσιακές εσωτερικές αξίες: για εξαιρετικά υψηλή πρακτικότητα, το νέο Atego διατίθεται με τρεις διαφορετικές εκδόσεις cockpit, οι οποίες, σε συνδυασμό με το νέο όργανο πολυλειτουργικών ενδείξεων, το νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και τα αναπαυτικά καθίσματα, εξασφαλίζουν υψηλή άνεση οδήγησης και εργασίας. Όλα τα χειριστήρια και οι αποθηκευτικές θήκες είναι εργονομικά διατεταγμένες και επιτρέπουν τον εύκολο χειρισμό του οχήματος κατά την εργασία.

Κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων.

Και κατά την οδήγηση, τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα του Atego στην πράξη γίνονται αμέσως αισθητά. Μερικά από αυτά είναι, ενδεικτικά, το νέο σύστημα διεύθυνσης, ο εξελιγμένος πίσω άξονας, το αυτόματο σύστημα αλλαγής ταχυτήτων Mercedes PowerShift 3 του βασικού εξοπλισμού και οι υψηλής απόδοσης αλλά και χαμηλής κατανάλωσης 4κύλινδροι και 6κύλινδροι εν σειρά κινητήρες.

Οδηγική άνεση, δυνατότητες προσαρμογής υπερκατασκευών.

Κι επειδή οι απαιτήσεις κατά την εργασία με το φορτηγό στον κατασκευαστικό τομέα είναι πολλές και διάφορες, το νέο Atego δεν αφήνει καμία ανεκπλήρωτη επιθυμία στο θέμα των δυνατοτήτων προσαρμογής υπερκατασκευών. Προσφέρει από ποικίλες εργοστασιακές λύσεις προεγκατάστασης μέχρι και την προαιρετικά διαθέσιμη καμπίνα πληρώματος. Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει ότι με το νέο Atego είστε καλύτερα από ποτέ προετοιμασμένοι για την καθημερινή χρήση στο εργοτάξιο. Σήμερα και στο μέλλον.