Πολλά μέτρα, ένα σαφές αποτέλεσμα: περισσότερη αποδοτικότητα.

Με το νέο Atego πρωτοπαρουσιάζονται πολυάριθμες τεχνικές βελτιώσεις, με τις οποίες θα διατηρείτε οικονομικά το προβάδισμα στον κατασκευαστικό τομέα και στο μέλλον. Με χαμηλή κατανάλωση και με συνολικά χαμηλό κόστος λειτουργίας – για όλη τη διάρκεια ζωής του.

Για να είστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί και επικερδείς στον κατασκευαστικό τομέα, το νέο Atego σχεδιάστηκε επιμελώς με σκοπό να εκτελεί ιδιαίτερα οικονομικά τις εργασίες σας.

Αυτό επιτυγχάνουν, για παράδειγμα, οι νέοι κινητήρες του, οι οποίοι πληρούν από σήμερα την προδιαγραφή καυσαερίων Euro VI που θα τεθεί σε ισχύ το 2014. Οι οικονομικοί 4κύλινδροι και 6κύλινδροι εν σειρά κινητήρες διαπρέπουν όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερα χαμηλής κατανάλωσης, αλλά και για την υψηλή αξιοπιστία τους. Στη χαμηλή κατανάλωση συμβάλλουν επίσης τα βοηθητικά συστήματα μειωμένης κατανάλωσης, το αυτόματο σύστημα αλλαγής ταχυτήτων Mercedes PowerShift 3 και οι βελτιωμένες διαμορφώσεις του συστήματος μετάδοσης κίνησης. Επιπλέον, το όργανο πολλαπλών ενδείξεων με ενσωματωμένο FleetBoard® EcoSupport στο βασικό εξοπλισμό υποστηρίζει τον οδηγό στην υιοθέτηση ενός τρόπου οδήγησης βελτιωμένης κατανάλωσης. Στο συνολικά χαμηλό κόστος λειτουργίας συμβάλλουν και τα μεγαλύτερα διαστήματα μεταξύ των συντηρήσεων, η μεγάλη διάρκεια ζωής πολλών εξαρτημάτων καθώς και η φιλική στις επισκευές και τη συντήρηση κατασκευή του Atego.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό του νέου Atego, το οποίο επίσης συμβάλλει εξ αρχής στην εξοικονόμηση κόστους: η ακόμη περισσότερες δυνατότητες προσαρμογής υπερκατασκευών. Και, βέβαια, το ηλεκτρονικό σύστημα πέδησης με ABS, ASR και ασφάλεια κατά της κύλισης του βασικού εξοπλισμού εξασφαλίζει υψηλή αποδοτικότητα και κατά την πέδηση.*

Επίσης, οι προαιρετικά διαθέσιμες υπηρεσίες Mercedes-Benz Services που αυξάνουν την αποδοτικότητα, όπως FleetBoard® συντελούν επίσης στα χαμηλά έξοδα και την αυξημένη οικονομία στον κατασκευαστικό τομέα. Έτσι, το νέο Atego φέρνει αυτό που πάντα χρειάζεστε, σήμερα και στο μέλλον: περισσότερη αποδοτικότητα.

* Δεν διατίθεται σε συνδυασμό με σύστημα τετρακίνησης.