Υπηρεσίες.

Άνευ όρων εξυπηρέτηση, για ένα άνευ όρων φορτηγό.

Για ακόμη περισσότερη αποδοτικότητα και υψηλότερη διαθεσιμότητα του οχήματος στον κατασκευαστικό τομέα: το πυκνό μας δίκτυο συνεργείων με εκτεταμένο ωράριο εργασίας, το Service24h της Mercedes-Benz, άλλες υπηρεσίες, που συμβάλλουν στην αυξημένη οικονομία και αναρίθμητοι ειδικοί που είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν. Άνευ όρων.

Για όλες τις εργασίες συνεργείου έχετε στη διάθεσή σας περίπου 1800 σημεία service της Mercedes-Benz σε όλη την Ευρώπη, πολλά εκ των οποίων λειτουργούν μέχρι αργά το βράδυ (22:00) ή ακόμα και μέχρι τα μεσάνυχτα (24:00). Και για άμεση βοήθεια σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος όλο το 24ωρο, η υπηρεσία Mercedes-Benz Service24h είναι πάντα στη διάθεσή σας. Αρκεί ένα τηλεφώνημα – και θα θέσουμε το μηχανισμό σε κίνηση. Επιπλέον, οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας και η αποδοτική διαχείριση ανταλλακτικών μας μέσω κέντρων ανταλλακτικών εξασφαλίζουν ιδιαίτερα σύντομους χρόνους επισκευής και φροντίζουν να είναι το νέο Atego σας έτοιμο όσο το δυνατόν συντομότερα. Πακέτα τιμών, με τα οποία γνωρίζετε από πριν ποιο κοστολόγιο προκύπτει και πόσο χρόνο θα διαρκέσει κάποια εργασία, διευκολύνουν επίσης την διαδικασία συντήρησης. Η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών Mercedes-Benz αποτελεί άλλον ένα σημαντικό παράγοντα που συμβάλλει στη μεγάλη διάρκεια ζωής, την αποδοτικότητα και τη διατήρηση αξίας του νέου Atego σας.

TruckStore.

Το κέντρο μεταχειρισμένων οχημάτων της Mercedes-Benz ανταλλάσσει ή αγοράζει το παλιό σας φορτηγό ανεξαρτήτως μάρκας. Εκτός από τη μεγάλη επιλογή οχημάτων, το TruckStore σας προσφέρει, για παράδειγμα, και μια 12μηνη εγγύηση συστήματος μετάδοσης κίνησης. Προαιρετικά, το TruckStore σας εγγυάται την υπολειμματική αξία και αγοράζει το όχημα στη λήξη μιας προκαθορισμένη περιόδου.

DriverTraining.

Με το DriverTraining της Mercedes-Benz μαθαίνετε να αξιοποιείτε πλήρως τις δυνατότητες του Atego σας. Επιπλέον, μπορείτε να ολοκληρώσετε επιτυχώς όλες τις διαδικασίες του νόμου περί προσόντων επαγγελματιών αυτοκινητιστών. Προαιρετικά, σας παρέχουμε την εκπαίδευση DriverTraining στις εγκαταστάσεις σας.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ