Υψηλή ποιότητα, εξαιρετική αξιοπιστία και αποδοτικότητα.

Από την πρώτη ματιά και μετά από χιλιάδες χιλιόμετρα: το νέο Atego πείθει από κάθε άποψη, αφού δεν διατηρεί απλώς τις αρετές του προκατόχου του, αλλά τις βελτιώνει περαιτέρω.

Η διατηρήσιμη αξία του νέου Atego εξασφαλίζεται με χαρακτηριστικά όπως η υψηλή ποιότητα, η εξαιρετική αξιοπιστία καθώς και η αντοχή και ανθεκτικότητά του. Επιπλέον, πολυάριθμα νέα στοιχεία εξοπλισμού και τεχνικά μέτρα φροντίζουν ώστε να έχετε ένα φορτηγό, το οποίο, από άποψη αποδοτικότητας και χρήσεων, αποδίδει στα οικονομικά σας όσο στο εργοτάξιο. Οι ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες προσαρμογής υπερκατασκευών και η αυξημένη φιλικότητα προς το περιβάλλον αποτελούν άλλα δύο πλεονεκτήματά του, τα οποία εντείνουν την αξία του νέου Atego και το καθιστούν την πρώτη επιλογή για τον κατασκευαστικό τομέα.

Συγκεκριμένα, αυτό αποδεικνύεται, για παράδειγμα, από τους νέους, πρωτοποριακούς και ιδιαίτερα οικονομικούς 4κύλινδρους και 6κύλινδρους εν σειρά κινητήρες. Με αυτούς τους κινητήρες ικανοποιείται ήδη από σήμερα και εξαιρετικά οικονομικά η προδιαγραφή καυσαερίων Euro VI που θα τεθεί σε ισχύ το 2014. Το αυτόματο σύστημα αλλαγής ταχυτήτων Mercedes PowerShift 3 του βασικού εξοπλισμού, η νέας σχεδίασης, εργονομική θέση εργασίας οδηγού και η ανώτερη οδική συμπεριφορά αποτελούν επιπλέον χαρακτηριστικά που διακρίνουν το νέο Atego. Την υψηλή αξία υπογραμμίζει και η νέα σχεδίαση του εξωτερικού και του εσωτερικού. Βλέπετε, με το νέο Atego έρχεται στον κατασκευαστικό τομέα ένας πραγματικός επαγγελματίας, που δεν αφήνει καμία ανικανοποίητη απαίτηση στην καθημερινή χρήση. Και μάλιστα, μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην αύξηση της κερδοφορίας σας στον από τη δραστηριοποίησή σας στον τομέα αυτό. Επιβιβαστείτε.