Το νέο Antos

Μια νέα κατηγορία φορτηγού για μια νέα εποχή στις μεταφορές.

Το νέο Antos. Ορόσημο και μέτρο σύγκρισης για το μέλλον. Μια εντελώς νέα κατηγορία φορτηγών, που σχεδιάστηκε ειδικά για τις διανομές από 18 t και άνω, για να ικανοποιήσει πλήρως τις απαιτήσεις κάθε κλάδου. Για να μπορείτε να διεκπεραιώνετε ακόμη καλύτερα και πιο αποδοτικά τις καθημερινές εργασίες σας, π.χ. στη μεταφορά τροφίμων, στο εμπόριο, στις υπηρεσίες παραδόσεων ή στον κλάδο μεταφορών με βυτία και σιλό.

Γι’ αυτό φροντίζουν πρακτικές και αναπαυτικές καμπίνες, διαμορφώσεις του συστήματος μετάδοσης για υψηλή απόδοση και άμεση απόκριση, με κινητήρες Euro VI μειωμένης κατανάλωσης και χαμηλών εκπομπών, και μια ιδιαίτερα ασφαλής, αξιόπιστη οδική συμπεριφορά.

Επιπλέον, χαμηλά έξοδα επισκευής και συντήρησης, πολυάριθμες δυνατότητες προσαρμογής υπερκατασκευών και ευρεία γκάμα προσφορών – διατίθενται μέχρι και ειδικά μοντέλα για μεταφορές στις οποίες το ωφέλιμο φορτίο και ο όγκος αποτελούν σημαντικούς παράγοντες.

Για βαριές διανομές από 18 t και άνω

Με λίγα λόγια: Ένα φορτηγό, το οποίο με νέο όνομα και νέα σχεδίαση προϊδεάζει για το μέλλον και, κυρίως, προσφέρει χειροπιαστές λύσεις που είναι
απόλυτα προσαρμοσμένες σε κάθε κλάδο διανομών από 18 t και άνω.
Το νέο Antos. Επιβιβαστείτε και βιώστε τη νέα κατηγορία στις βαριές διανομές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ