Μια νέα κατηγορία χειρισμού

Χρόνος, φορτίο και όχημα – όλα υπό έλεγχο

Κατά τη σχεδίαση του νέου Antos, καταβάλαμε κάθε προσπάθεια, προκειμένου να κάνουμε πιο ευχάριστη την καθημερινή εργασία σας στις βαριές διανομές. Το αποτέλεσμα: μια αναπαυτική, πρακτική θέση εργασίας, ένα σύστημα μετάδοσης υψηλής απόδοσης και άμεσης απόκρισης και εντυπωσιακή οδική συμπεριφορά.

Το Antos σχεδιάστηκε ειδικά για τις διανομές – έτσι, ώστε να μπορείτε να ανταποκρίνεστε στις ολοένα αυξανόμενες καθημερινές υποχρεώσεις σας πιο γρήγορα, πιο άνετα και πιο εύκολα από ποτέ. Οι νέας σχεδίασης καμπίνες ClassicSpace S, ClassicSpace M και CompactSpace M, όλες διαθέσιμες με ύψος τούνελ κινητήρα 170 mm ή 320 mm, προσφέρουν τις ιδανικές προϋποθέσεις. Είναι προσαρμοσμένες σε κάθε χρήση και συνδυάζουν με τον ιδανικό τρόπο μήκος υπερκατασκευής, ωφέλιμο φορτίο και μια αναπαυτική, λειτουργική θέση εργασίας. Το τυποποιημένο πλάτος των 2300 m προσφέρει άριστη συνολική ορατότητα στον οδηγό, ενώ το χαμηλό ύψος των σκαλοπατιών επιβίβασης διευκολύνει την είσοδο στην καμπίνα. Στο εσωτερικό, το νέας σχεδίασης, αναπαυτικό κάθισμα οδηγού και το στραμμένο προς τον οδηγό, ασύμμετρο cockpit δίνουν στον οδηγό την αίσθηση ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο. Η μελετημένη εργονομία, τα εύχρηστα και λειτουργικά χειριστήρια, καθώς και οι πρακτικοί αποθηκευτικοί χώροι συνθέτουν ένα αρμονικό σύνολο, το οποίο διευκολύνει την εργασία.

Αισθητά βελτιωμένος χειρισμός. Σε κάθε διαδρομή

Εντυπωσιακό, όμως, είναι και το σύστημα μετάδοσης υψηλής απόδοσης και άμεσης απόκρισης του νέου Antos. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Mercedes PowerShift 3 του βασικού εξοπλισμού, καθώς και με τα κατάλληλα κιβώτια ταχυτήτων και σχέσεις μετάδοσης πίσω άξονα για κάθε χρήση, οι ισχυροί κινητήρες Euro VI που περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό προσφέρουν μια χειροπιαστή αίσθηση δυναμισμού και οικονομική οδηγική απόλαυση πρακτικά σε οποιεσδήποτε συνθήκες οδήγησης.

Επιπλέον, το πολύ άμεσο και ακριβές σύστημα διεύθυνσης direct steering, το βελτιστοποιημένο για τον κλάδο των διανομών φαρδύ πλαίσιο, η νέα αερανάρτηση τεσσάρων φυσούνων και το πρωτοποριακό σύστημα οδήγησης πίσω άξονα συνδυάζονται αρμονικά και εξασφαλίζουν μοναδική αίσθηση ασφάλειας και αξιοπιστίας στο δρόμο, εντός και εκτός πόλης ή κατά τη διενέργεια ελιγμών. Μια ευρεία γκάμα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης, όπως για παράδειγμα το Active Brake Assist 3 ή η υποβοήθηση εφίστασης προσοχής**, παρέχουν υποστήριξη στον οδηγό σε δύσκολες καταστάσεις. Για αισθητά καλύτερο χειρισμό, σε κάθε διαδρομή.

* Αναμενόμενη διάθεση από 12/2012; μόνο σε συνδυασμό με την υποβοήθηση διατήρησης απόστασης.
**Μόνο σε συνδυασμό με το σύστημα διατήρησης λωρίδας