Δεν σχεδιάσαμε απλώς ένα νέο όχημα

Δημιουργήσαμε μια νέα κατηγορία

Το Antos προσδιορίζει μια νέα κατηγορία στις βαριές διανομές

Διότι κανένα άλλο φορτηγό στην ιστορία της Mercedes-Benz δεν σχεδιάστηκε με τόση έμφαση στις απαιτήσεις του κλάδου των διανομών από 18 t. Τη νέα κατηγορία δεν προσδιορίζει μόνο το μοναδικό όνομα. Οπτικά, επίσης, το Antos μεταδίδει ένα σαφές μήνυμα – με σχεδίαση η οποία αφενός παραπέμπει στην Mercedes-Benz και αφετέρου αντικατοπτρίζει μέχρι και στην παραμικρή λεπτομέρεια την υψηλή λειτουργικότητα και αποδοτικότητά του. Εξίσου εντυπωσιακή είναι η τεχνολογία του νέου Antos: Από τον εμπρός προφυλακτήρα μέχρι τον πίσω εγκάρσιο φορέα – τα πάντα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορούν να ανταπεξέρχονται με ευκολία στη δύσκολη καθημερινότητα. Λύσεις που σας βοηθούν να τηρείτε τις προθεσμίες και εξασφαλίζουν το κέρδος σας. Ακόμη και στη συνεργασία σας με τον κατασκευαστή υπερκατασκευών, το Antos αποδεικνύει το μεγαλείο και το ομαδικό πνεύμα του, επιτρέποντας την κατάλληλη διαμόρφωση του οχήματος για κάθε κλάδο και απαίτηση.

Μια νέα κατηγορία χειρισμού

Το Antos κάνει την εργασία στις βαριές διανομές πιο εύκολη και πιο αποδοτική. Όλες οι καμπίνες διαθέτουν πλάτος 2300 mm – η ιδανική προϋπόθεση για την ικανοποίηση κάθε απαίτησης αναφορικά με το μήκος της υπερκατασκευής, το ωφέλιμο φορτίο, τον εσωτερικό χώρο και τη συνολική ορατότητα του οδηγού. Στο εσωτερικό, η εργονομικά σχεδιασμένη, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του οδηγού θέση εργασίας επιτρέπει τον εύκολο και ακριβή χειρισμό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Mercedes PowerShift 3 του βασικού εξοπλισμού. Σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων άμεσης απόκρισης Euro VI, με ισχύ έως 375 kW (510 hp), καθώς και τα κιβώτια ταχυτήτων και τις σχέσεις μετάδοσης πίσω άξονα που έχουν προσαρμοστεί ειδικά στη χρήση, υποστηρίζει την οικονομική και δυναμική οδήγηση. Τα νέας σχεδίασης και ακριβούς ρύθμισης εξαρτήματα του πλαισίου παρέχουν ιδιαίτερα ασφαλή και αξιόπιστη οδική συμπεριφορά καθώς και μοναδική αίσθηση οδήγησης. Τέλος, τα πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας διευκολύνουν τον οδηγό και παράλληλα παρέχουν αυξημένη ασφάλεια.

Μια νέα κατηγορία αποδοτικότητας

Για τη χαμηλή κατανάλωση του Antos δεν ευθύνονται μόνοι οι κινητήρες Euro VI, αλλά και τα βοηθητικά συστήματα μειωμένης κατανάλωσης και τα εξελιγμένα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά. Η μεγάλη διάρκεια ζωής όλων των εξαρτημάτων, τα χαμηλά έξοδα επισκευής και συντήρησης, καθώς και τα μεγάλα διαστήματα μεταξύ των συντηρήσεων, που φτάνουν μέχρι και τα 120.000* km, συμβάλλουν επίσης στην ιδιαίτερα οικονομική λειτουργία. Οι πολυάριθμες δυνατότητες προσαρμογής υπερκατασκευών και η υποδειγματική ενσωμάτωση όλων των εξαρτημάτων τους θέτουν νέα πρότυπα αποδοτικότητας. Για ιδιαίτερα οικονομικές μεταφορές, στους κλάδους που το ωφέλιμο φορτίο και το ύψος του πλαισίου αποτελούν κρίσιμους παράγοντες, σχεδιάσαμε τα μοντέλα Antos Loader και Antos Volumer. Επιπλέον, για αυξημένη αποδοτικότητα στην οργάνωση και τις μεταφορικές διαδικασίες, καθώς και για αυξημένη διαθεσιμότητα οχημάτων διατίθενται υπηρεσίες οι οποίες έχουν προσαρμοστεί ειδικά στο Antos, όπως το FleetBoard®.

Εν συντομία: μια νέα κατηγορία. Για καλύτερο χειρισμό και αυξημένη αποδοτικότητα. Το Antos. Αφήστε το να σας εντυπωσιάσει.

* Ανάλογα με την έκδοση κινητήρα.