Τελευταία Νέα

Νυχτερινή Βάρδια

Νυχτερινή Βάρδια

Όταν όλοι κοιμούνται, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι δουλεύεουν για να εξασφαλίσουν ότι η καθημερινή μας ζωή θα κυλά ομαλά.

Η Mercedes-Benz αποδίδει φόρο τιμής σε αυτούς τους νυχτερινούς ήρωες με ένα μοναδικό ημερολόγιο. Με 12 συναρπαστικές φωτογραφίες δείχνουμε τη σκληρή καθημερινότητα των νυχτερινών εργατών - και τα οχήματα που τους βοηθούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Άδειοι δρόμοι, δύσκολες καιρικές συνθήκες, ένας κατάμαυρος ουρανός και φωτεινοί προβολείς - το βράδυ παρέχει μια μοναδική αίσθηση σε κάθε εικόνα. Έχουμε συλλάβει αυτές τις διαθέσεις και έχουμε ρίξει φως σε έναν κόσμο που παραμένει κρυμμένος για τους περισσότερους ανθρώπους.To ημερολόγιο 2014 ως screensaver

To ημερολόγιο 2014 διατίθεται, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, και ως screen saver. Παρουσιάζει και τα δώδεκα ασπρόμαυρα μοτίβα ως προβολή διαφανειών (slide show), αλλά μπορεί να ρυθμιστεί έτσι, ώστε να εμφανίζεται πάντα το μοτίβο του τρέχοντος μήνα ή μόνο το αγαπημένο σας μοτίβο. Εκτός από τη συνηθισμένη λειτουργία του screen saver, το ημερολόγιο 2013 διαθέτει μια λειτουργία σημειωματάριου στην έκδοση PC. Με αυτήν τη λειτουργία μπορείτε να τηρείτε, να επεξεργάζεστε και να εμφανίζετε τα προσωπικά ή επαγγελματικά σας ραντεβού. Για να μεταβείτε στην προβολή ραντεβού, το screen saver μπορεί να ξεκινήσει χειροκίνητα στην επιφάνεια εργασίας μέσω ενός εικονιδίου που απεικονίζει το ημερολόγιο. Μπορείτε στη συνέχεια να έχετε πρόσβαση στο ραντεβού, κάνοντας κλικ στην επιθυμητή ημέρα, στην προβολή εβδομάδας ή μήνα.Πως να το εγκαταστήσετε:

PC: Κάνοντας διπλό κλικ στο αρχείο EXE που λάβετε προηγουμένως με τη μορφή αρχείου ZIP ξεκινάει μια λειτουργία βοήθειας, η οποία σας καθοδηγεί βήμα-βήμα για την εγκατάσταση. Μετά από την επιτυχή εγκατάσταση, ενεργοποιείται το screen saver.


MAC: Πραγματοποιήστε λήψη του αρχείου, κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο και ακολουθήστε τις οδηγίες. Το screen saver ενεργοποιείται αυτόματα

Περισσότερα