Το νέο Atego.

Το νέο σημείο αναφοράς στις διανομές.

Με νέους κινητήρες, πολυάριθμα τεχνολογικά μέτρα και στοιχεία εξοπλισμού, το νέο Atego προσφέρει μεγαλύτερη αξία, περισσότερες χρήσεις και υψηλότερη αποδοτικότητα στον τομέα διανομών.

Αξία: Το νέο Atego δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις σημαντικές αξίες – αφού δεν διατηρεί απλώς τις αρετές του προκατόχου του, αλλά τις βελτιώνει περαιτέρω: υψηλή ποιότητα, εξαιρετική αξιοπιστία καθώς και ανθεκτική κατασκευή.

Χρήσεις: Το νέο Atego παραμένει ιδανικό για τη χρήση του χάρη στα πολυάριθμα πρόσθετα στοιχεία εξοπλισμού του, τα οποία έχει προσαρμοστεί ειδικά στις απαιτήσεις του σύγχρονου τομέα διανομών. Ακόμη περισσότερη εργονομία και άνεση, πανίσχυροι κινητήρες Euro VI, σύστημα Mercedes PowerShift 3 και πολλά άλλα εξασφαλίζουν την πιο συναρπαστική εμπειρία οδήγησης.

Αποδοτικότητα: Η έως 5%* χαμηλότερη κατανάλωση, τα μειωμένα έξοδα συντήρησης και το FleetBoard ® EcoSupport είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του νέου Atego – έτσι σε κάθε παράδοση απολάμβανετε πρόσθετη αποδοτικότητα.

Νέα εξωτερική σχεδίαση.

Το νέας σχεδίασης, εντυπωσιακό εξωτερικό του Atego εκφράζεται με μία σαφή γλώσσα: από τον προφυλακτήρα, τα φώτα πορείας ημέρας του βασικού εξοπλισμού και τις αεροδυναμικές γραμμές του μέχρι και την οροφή – όλα ολοκαίνουρια, εναρμονισμένα μεταξύ τους και αδιαμφισβήτητα Mercedes-Benz.

* Κατά την οδήγηση στην πόλη, η εξοικονόμηση καυσίμου είναι ελαφρώς χαμηλότερη από ό,τι κατά την οδήγηση εκτός πόλης ή σε αυτοκινητοδρόμους.