Σε κάθε παράδοση περιλαμβάνεται και μία εξτρά δόση αποδοτικότητας.

Το νέο Atego παρουσιάζει τεχνικές βελτιώσεις με τις οποίες θα κινείστε ιδιαίτερα οικονομικά στον τομέα διανομών και στο μέλλον. Με χαμηλή κατανάλωση και με συνολικά χαμηλό κόστος λειτουργίας – για όλη τη διάρκεια ζωής του.

Για να είστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί και επικερδής στον τομέα ελαφρών διανομών, το νέο Atego σχεδιάστηκε επιμελώς με σκοπό να εκτελεί ιδιαίτερα οικονομικά τις εργασίες σας.

Αυτό επιτυγχάνουν, για παράδειγμα, οι νέοι κινητήρες του, οι οποίοι πληρούν από σήμερα την προδιαγραφή καυσαερίων Euro VI που θα τεθεί σε ισχύ το 2014. Οι οικονομικοί 4κύλινδροι και 6κύλινδροι εν σειρά κινητήρες διαπρέπουν όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερα χαμηλής κατανάλωσης, αλλά και για την υψηλή αξιοπιστία τους. Στη χαμηλή κατανάλωση συμβάλλουν επίσης τα βοηθητικά συστήματα μειωμένης κατανάλωσης, το αυτόματο σύστημα αλλαγής ταχυτήτων Mercedes PowerShift 3 και οι βελτιωμένες διαμορφώσεις του συστήματος μετάδοσης κίνησης. Επιπλέον, το όργανο πολλαπλών ενδείξεων με ενσωματωμένο FleetBoard® EcoSupport στο βασικό εξοπλισμό υποστηρίζει τον οδηγό στην υιοθέτηση ενός τρόπου οδήγησης βελτιωμένης κατανάλωσης. Στο συνολικά χαμηλό κόστος λειτουργίας συμβάλλουν και τα μεγαλύτερα διαστήματα μεταξύ των συντηρήσεων, η μεγάλη διάρκεια ζωής πολλών εξαρτημάτων καθώς και η φιλική στις επισκευές και τη συντήρηση κατασκευή του Atego.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό του νέου Atego, το οποίο επίσης συμβάλλει εξ αρχής στην εξοικονόμηση κόστους: η ακόμη περισσότερες δυνατότητες προσαρμογής υπερκατασκευών. Και, βέβαια, το ηλεκτρονικό σύστημα πέδησης με ABS, ASR και ασφάλεια κατά της κύλισης του βασικού εξοπλισμού εξασφαλίζει υψηλή αποδοτικότητα και κατά την πέδηση.

Επιπλέον, διάφορες προαιρετικά διαθέσιμες λειτουργίες, οι οποίες αυξάνουν την αποδοτικότητα, όπως το FleetBoard®, αυξάνουν την οικονομία στον τομέα διανομών. Με το κατ’επιλογή διαθέσιμο συμβόλαιο CharterWay Service Complete επωφελείστε με έως 5 % μειωμένα έξοδα συντήρησης και επισκευών σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο με Euro V. Βλέπετε, κάνουμε τα πάντα ώστε το νέο Atego να προσφέρει διαρκώς ό,τι χρειάζεστε σήμερα και στο μέλλον: περισσότερη αποδοτικότητα.