Ενισχύει ακόμη περισσότερο τις σημαντικές αξίες.

Από την πρώτη ματιά και μετά από χιλιάδες χιλιόμετρα.

Το νέο Atego πείθει από κάθε άποψη. Επειδή δεν διατηρεί απλώς τις αρετές του προκατόχου του, αλλά τις βελτιώνει περαιτέρω.

Κύρια χαρακτηριστικά του είναι, μεταξύ άλλων, η υψηλή ποιότητα, η εξαιρετική αξιοπιστία καθώς και η μεγάλη ανθεκτικότητά του. Επιπλέον, πολυάριθμα νέα στοιχεία εξοπλισμού και τεχνικές βελτιώσεις φροντίζουν, ώστε να έχετε ένα φορτηγό, το οποίο, από άποψη αποδοτικότητας και χρήσεων, αποδίδει στα οικονομικά σας όσο στην καθημερινή χρήση. Οι ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες προσαρμογής υπερκατασκευών και η αυξημένη φιλικότητα προς το περιβάλλον αποτελούν άλλα δύο πλεονεκτήματά του, τα οποία εντείνουν την αξία του νέου Atego και το καθιστούν την πρώτη επιλογή για τον τομέα διανομών.

Συγκεκριμένα, αυτό αποδεικνύεται, για παράδειγμα, από τους νέους, πρωτοποριακούς και ιδιαίτερα οικονομικούς 4κύλινδρους και 6κύλινδρους εν σειρά κινητήρες. Με αυτούς τους κινητήρες ικανοποιείτε, ήδη από σήμερα και εξαιρετικά οικονομικά, την προδιαγραφή καυσαερίων Euro VI που θα τεθεί σε ισχύ το 2014. Το αυτόματο σύστημα αλλαγής ταχυτήτων Mercedes PowerShift 3 του βασικού εξοπλισμού, η εξαιρετικά κυρίαρχη οδική συμπεριφορά και οι προαιρετικές, κομψές ζάντες αλουμινίου αποτελούν επιπλέον χαρακτηριστικά που κάνουν το νέο Atego να ξεχωρίζει. Την υψηλή αξία υπογραμμίζει και η νέα σχεδίαση του εσωτερικού. Για παράδειγμα, χάρη στη νέας σχεδίασης, εργονομική θέση εργασίας οδηγού που διατίθεται με τρεις διαφορετικές εκδόσεις cockpit. Στοιχεία εξοπλισμού, όπως το προαιρετικό δερμάτινο τιμόνι και το, κατ’επιλογή διαθέσιμο, αναρτώμενο κάθισμα άνεσης, κάνουν τα υπόλοιπα. Βλέπετε, με το νέο Atego έρχεται στον τομέα των διανομών ένας πραγματικός επαγγελματίας, που δεν αφήνει καμία ανικανοποίητη απαίτηση στην καθημερινή χρήση. Και μάλιστα, μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην αύξηση της κερδοφορίας σας από τη δραστηριοποίησή σας στον τομέα αυτό. Επιβιβαστείτε!