Εκδόσεις καμπίνων

Επειδή δεν πιστεύουμε στους συμβιβασμούς, δημιουργήσαμε απολύτως χρηστικές καμπίνες

Χάρη στο πλάτος 2500 mm και 2300 mm και το αυξημένο μήκος 2300 mm σε σχέση με τον προκάτοχό του, το νέο Actros με τις καμπίνες CompactSpace, ClassicSpace, StreamSpace, BigSpace και GigaSpace προσφέρει την τέλεια λύση για κάθε απαίτηση στο θέμα του χώρου, του εξοπλισμού και της άνεσης.

Περισσότερη χρηστικότητα, περισσότερη άνεση

Με συνολικά πέντε εκδόσεις οροφής, δύο πλάτη και διαφορετικά ύψη καμπίνας, οι έντεκα εκδόσεις καμπίνας του νέου Actros προσφέρουν άριστες προϋποθέσεις, για να κάνετε ευχάριστα και αποτελεσματικά τη δουλειά σας. Για όλες τις καμπίνες διατίθενται προαιρετικά πρόσθετα στοιχεία εξοπλισμού, τα οποία κάνουν το χώρο εργασίας και το χώρο διαμονής ακόμη πιο εξατομικευμένους και άνετους.

CompactSpace

Η καμπίνα CompactSpace με πλάτος 2300 mm, επίπεδη οροφή και ύψος τούνελ κινητήρα 170 mm ή 320 mm είναι ιδανική για τις μεταφορές αυτοκινήτων.

ClassicSpace

Η καμπίνα ClassicSpace με πλάτος 2300 mm και ύψος τούνελ κινητήρα 170 mm ή 320 mm είναι κατάλληλη για περιφερειακές μεταφορές. Προαιρετικά διατίθεται και με επίπεδο δάπεδο.

StreamSpace

Η καμπίνα StreamSpace πλάτους 2300 mm είναι ιδανικά διαμορφωμένη για τις εθνικές μεταφορές με έναν οδηγό. Επιπρόσθετα στις εκδόσεις με τούνελ κινητήρα 170 mm ή 320 mm, διατίθεται προαιρετικά με ενιαίο επίπεδο δάπεδο, εσωτερικό ύψος* 1,97 m και άνω των 100 λίτρων περισσότερο χώρο και αποθηκευτικούς χώρους αυξημένους κατά 70 λίτρα σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Η καμπίνα StreamSpace διατίθεται επίσης με πλάτος 2500 mm και επίπεδο δάπεδο – για ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο για χρήση στις εθνικές και διεθνείς μεταφορές. Χάρη στη χαμηλή αεροδυναμική αντίστασή της, η καμπίνα StreamSpace εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση και προσφέρει εξαιρετική αεροδυναμική και άνεση διαμονής σε σύγκριση με τις άλλες καμπίνες του νέου Actros.

BigSpace και GigaSpace

Η καμπίνα BigSpace με επίπεδο δάπεδο, εσωτερικό ύψος 1,99 m* και πλάτος 2500 mm προσφέρεται για διεθνείς διαδρομές και διακρίνεται για τη μεγάλη ελευθερία κινήσεων και τους άφθονους αποθηκευτικούς χώρους: 5700 λίτρα εσωτερικού χώρου και 890 λίτρα αποθηκευτικών χώρων.

Μόνο η καμπίνα GigaSpace προσφέρει περισσότερο χώρο και μεγαλύτερη άνεση. Είναι σχεδιασμένη για διεθνείς μεταφορές και ικανοποιεί τις ανάγκες αποθηκευτικών χώρων για πλήρωμα δύο ατόμων. Με χώρους αυξημένους κατά 920 λίτρα, αποθηκευτικούς χώρους αυξημένους κατά 50 λίτρα και εσωτερικό ύψος* 2,13 m δεν προσφέρει απλώς εντυπωσιακή ευρυχωρία σε σχέση με την καμπίνα Megaspace του Actros, αλλά και εξαιρετικά πολύ χώρο για όλα όσα χρειάζεστε μαζί σας.

* ανάμεσα στα καθίσματα