Η νέα διάσταση της άνεσης

Μεγάλη σημασία και στη μικρότερη λεπτομέρεια

το νέο Actros δίνει νέους ορισμούς σε έννοιες, όπως ελευθερία κινήσεων, αίσθηση ευρυχωρίας και ατμόσφαιρα, χωρίς όμως να παραμελεί στο ελάχιστον την καθημερινότητα του οδηγού.

Μοντέρνα θέση εργασίας, αναπαυτική διαμονή και ταυτόχρονα χώρος για ξεκούραστο ύπνο – οι νέου σχεδιασμού καμπίνες του νέου Actros ανταποκρίνονται πλήρως σε αυτές τις απαιτήσεις από κάθε άποψη. Κυρίως, μάλιστα, η καμπίνα GigaSpace, η οποία είναι έμπρακτη απόδειξη της νέας διάστασης υπεροχής. Για παράδειγμα, με το εντυπωσιακό εσωτερικό ύψος* των 2,13 m και την εκπληκτική αναλογία μεταξύ αποθηκευτικών χώρων και ελευθερίας κινήσεων. Το νέο Actros θέτει τα πρότυπα και ως προς το πλάτος, αφού οι εκδόσεις καμπίνας πλάτους 2300 mm διατίθενται κατ' επιλογήν με ενιαίο επίπεδο δάπεδο. Οι καμπίνες πλάτους 2500 mm προσφέρουν άφθονο χώρο πάνω από το κεφάλι στην πλευρά του συνοδηγού χάρη στα προς τα πίσω μετατοπισμένα ράφια.

Νέα διάσταση στην άνεση εργασίας, διαμονής και ύπνου

Καλύτερη εργονομία με πρακτικές λύσεις ήταν η προϋπόθεση για τη νέα θέση εργασίας. Ακούγεται ίσως εύκολο και, σίγουρα, ευχάριστο να το ζεις, αλλά είναι αποτέλεσμα μιας ολόκληρης σειράς στοιχείων που προσαρμόστηκαν εργονομικά και λειτουργικά μεταξύ τους. Τέτοια παραδείγματα είναι το νέο cockpit που είναι στραμμένο προς τον οδηγό, τα νέου σχεδιασμού καθίσματα και το νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Εν συντομία, όλα μπορείτε να τα χειρίζεστε διαισθητικά και είναι ιδανικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες εργασίας του κλάδου διεθνών μεταφορών.

Καθοριστικής σημασίας για την ευχάριστη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του νέου Actros είναι, εκτός από την αναπαυτική σχεδίαση εσωτερικού με τα φιλικά χρώματα, οι καθαρές σχεδιαστικές γραμμές και τα υψηλής ποιότητας και άψογα επεξεργασμένα υλικά, τα οποία καθαρίζουν πολύ εύκολα, και ο σαφής διαχωρισμός θέσης εργασίας και χώρου διαμονής. Η μελετημένη φιλοσοφία διαμονής, και ιδιαίτερα το νέο SoloStar Concept, εξασφαλίζουν απόλυτη χαλάρωση κατά τις στάσεις ανάπαυσης. Πολυάριθμες πρακτικές λεπτομέρειες, καθώς και προαιρετικά διαθέσιμες λύσεις εσωτερικού χώρου αυξάνουν την αναπαυτική αίσθηση και προσδίνουν μια τελείως προσωπική και ιδιαίτερη νότα.

* Εσωτερικό ύψος ανάμεσα στα καθίσματα