Η νέα διάσταση της αποδοτικότητας

Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και αυξημένη κερδοφορία. Από την πρώτη ημέρα

Κατά την ανάπτυξη του νέου Actros εξετάσαμε τα πάντα από την αρχή. Το αποτέλεσμα: σημαντική μείωση της κατανάλωσης καυσίμου χάρη στο BlueEfficiency Power. Επιπλέον, σημαντικά χαμηλότερο συνολικό κόστος χάρη σε υπηρεσίες και παροχές ειδικά προσαρμοσμένες στο Actros και στενά συνδεδεμένες μεταξύ τους όπως, π.χ., το σύστημα τηλεματικής του βασικού εξοπλισμού FleetBoard®. Τα πάντα για έναν στόχο: την αύξηση της δικής σας κερδοφορίας.

Με χαμηλότερη κατανάλωση έως και 7 % σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις, οι νέοι εν σειρά κινητήρες Euro V επισκιάζουν όλους τους άλλους. Οι κινητήρες Euro VI, που διατίθενται ήδη προαιρετικά, θέτουν τα πρότυπα με έως 4 % χαμηλότερη κατανάλωση από τον προηγούμενο κινητήρα Euro V. Οι νέοι κινητήρες Euro VI διατίθενται σε τρεις κατηγορίες κυβισμού και συνολικά σε τέσσερις βαθμίδες ισχύος**, από 175 kW έως 375 kW. Μέσω της συνεργασίας αυτών των νέων κινητήρων μειωμένης κατανάλωσης με πολυάριθμες περαιτέρω καινοτόμες λύσεις, το νέο Actros θέτει τα πρότυπα στο θέμα της κερδοφορίας. Σημαντική εξοικονόμηση διασφαλίζουν, για παράδειγμα, και οι βοηθητικοί καταναλωτές μειωμένης κατανάλωσης, το βελτιωμένο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Mercedes PowerShift 3, που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό, η άριστη αεροδυναμική και το πρωτοποριακό σύστημα υποβοήθησης Predictive Powertrain Control.

* Διατίθενται στο βασικό εξοπλισμό από 01.10.2012.
** Τεχνολογίες Euro V και EEV μόνο για κινητήρες 310 kW, 330 kW και 375 kW.

Συνολική Οικονομία

Όλα τα φορτηγά κοστίζουν. Τα δικά μας εξοικονομούν!

Επικερδής συνολική λύση

Για να μπορείτε να επωφελείστε περισσότερο από τις τεχνικές δυνατότητες του νέου Actros, βασιζόμαστε στην ενίσχυση της δικτύωσης μεταξύ των φορτηγών και στην παροχή υπηρεσιών: Στο πλαίσιο αυτό, το «Efficiency Tool» αποτελεί σύμβολο των διάφορων υπηρεσιών και παροχών που αναπτύχθηκαν ειδικά για το νέο Actros και οι οποίες συμβάλλουν σε ιδιαίτερα χαμηλό συνολικό κόστος και, συνεπώς, σε μια ιδιαίτερα επικερδή συνολική λύση. Εδώ περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, η χρήση μοντέρνων λύσεων τηλεματικής, το εκτενές συμβόλαιο service, οι συμφέροντες όροι χρηματοδότησης με εγγυημένα υψηλή υπολειμματική αξία και σεμινάρια εκπαίδευσης για μείωση της κατανάλωσης. Στην καθημερινότητά σας αυτά συνεπάγονται χαμηλότερο συνολικό κόστος και μεγαλύτερη κερδοφορία. Από την πρώτη κιόλας ημέρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ