Το νέο Actros.

Νέα διάσταση υπεροχής.

Τέλεια προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του μέλλοντος – άρα και στις δικές σας.

Από την μπροστινή ποδιά και τη μάσκα ψυγείου μέχρι και την οροφή: Από την μπροστινή ποδιά και τη μάσκα ψυγείου μέχρι και την οροφή: τόσο η εξωτερική σχεδίαση όσο και τα εσωτερικά χαρακτηριστικά του Actros παραπέμπουν στις διεθνείς και εθνικές μεταφορές, προσδίδοντας στο νέο όχημα μία νέα διάσταση. Για παράδειγμα, τα φωτεινά χρώματα και η οικεία ατμόσφαιρα που επικρατεί στο εσωτερικό του ή ο σαφής διαχωρισμός μεταξύ θέσης εργασίας και χώρου διαμονής. Με τις χρηστικά διαμορφωμένες καμπίνες του, το νέο Actros ανοίγει νέες και πρωτόγνωρες διαστάσεις ως προς την εργασία, τη διαμονή και τον ύπνο στα φορτηγά εθνικών και διεθνών μεταφορών: Όλες οι καμπίνες πλάτους 2500 mm διαθέτουν επίπεδο δάπεδο στο βασικό εξοπλισμό. Το εσωτερικό ύψος από το δάπεδο φτάνει τα 2,13 m, προσφέροντας σημαντικά περισσότερο χώρο και αποθηκευτικές δυνατότητες από τον προκάτοχό του. Οι καμπίνες πλάτους 2300 mm διατίθενται προαιρετικά, ανάλογα με τη χρήση, με ενιαίο επίπεδο δάπεδο ή με τούνελ κινητήρα σε δύο διαφορετικά ύψη.

WS Actros διεθ. μεταφορών

Μάθετε περισσότερα για το Actros διεθνών μεταφορών.

Online περιοδικά

Online εκδόσεις των Route και Transport

Πιο αποδοτικό από ποτέ.

Για οικονομία που φτάνει σε πρωτόγνωρα επίπεδα, έχουμε εξοπλίσει το νέο Actros με πολυάριθμες καινοτομίες που επιτυγχάνουν μείωση της κατανάλωσης και ιδιαίτερα οικονομικούς κινητήρες, για έως και 7 % χαμηλότερη κατανάλωση σύμφωνα με την προδιαγραφή Euro V. Εκτός από τις προδιαγραφές Euro V και EEV, το νέο Actros είναι ένα από τα πρώτα φορτηγά με κινητήρες που πληρούν ήδη από σήμερα την προδιαγραφή Euro VI και μάλιστα με όφελος έως και 5 % ως προς την κατανάλωση σε σχέση με τον προκάτοχό του. Και τώρα κάτι εντελώς νέο: το Predictive Powertrain Control – ένα καινοτόμο σύστημα, το οποίο συνυπολογίζει την πορεία του δρόμου καθώς και ανηφόρες και κατηφόρες κατά την αλλαγή των ταχυτήτων, μειώνοντας επιπλέον την κατανάλωση κατά έως 5 %. Ιδιαίτερα χαμηλό συνολικό κόστος εξασφαλίζουν στο νέο Actros, εκτός από την καινοτόμα τεχνολογία, οι υπηρεσίες και παροχές που έχουν προσαρμοστεί τέλεια στις ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες ποικίλλουν από σύστημα τηλεματικής FleetBoard® και τα συμβόλαια συντήρησης CharterWay Complete μέχρι τις ελκυστικές λύσεις χρηματοδότησης και ασφάλισης, αλλά και τα σεμινάρια εκπαίδευσης για οικονομικό τρόπο οδήγησης με μειωμένη κατανάλωση. Στόχος μας είναι το χαμηλότερο κόστος και το υψηλότερο κέρδος.

Eξοικονόμηση κόστους

Μειώστε τα κόστη σας!

Πιο δυναμικό από ποτέ

Για απαράμιλλη αίσθηση οδήγησης, δημιουργήσαμε για το νέο Actros μια νέα, καινοτόμα σχεδίαση πίσω άξονα, ένα σύστημα διεύθυνσης υψηλής ακρίβειας και απόκρισης και ένα φαρδύτερο και πιο άκαμπτο πλαίσιο. Οι αποδοτικοί κινητήρες εξασφαλίζουν άμεση απόκριση και διατίθενται σε τρεις κατηγορίες κυβισμού και συνολικά σε 13 βαθμίδες ισχύος από 175 kW έως 375 kW. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Mercedes PowerShift 3 του βασικού εξοπλισμού και τα επιπλέον προγράμματα οδήγησης, εξασφαλίζουν μία πρωτόγνωρη οδηγική εμπειρία. Επίσης, το νέο Actros προσφέρει πολλά άλλα πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, οι επιλογές πρόβολων πλαισίου για περισσότερες δυνατότητες προσαρμογής υπερκατασκευών και η διευρυμένη γκάμα μεταξονίων. Η χωρητικότητα του δοχείου καυσίμου για τράκτορες έως και 1420 λίτρα και η δυνατότητα ευέλικτων συνδυασμών μεταξύ των μεμονωμένων δοχείων καυσίμου αυξάνουν ακόμη περισσότερο τη χρηστικότητα του.

Με λίγα λόγια, το νέο Actros αποτελεί ένα φορτηγό ιδανικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας για οποιαδήποτε ουσιαστικά εφαρμογή στον τομέα εθνικών και διεθνών μεταφορών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ