Τελευταία Νέα

Οι καλύτερες στιγμές 20 χρόνων. Σε ένα Actros.

To Actros κλείνει τα 20 – είστε καλεσμένοι μας για να γιορτάσουμε! Με ένα ειδικό επετειακό μοντέλο το οποίο περιορίζεται αυστηρά σε 200 οχήματα και θα είναι εξοπλισμένο με μία πλούσια γκάμα συστημάτων ασφαλείας, άνεσης και αποδοτικότητας.

Ένα Actros δεν γερνάει. Γίνεται μόνο καλύτερο!

Με το Actros, η Mercedes-Benz άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο «Iστορίας Φορτηγού" το 1996. Το Actros ξεχώρισε, καθώς όχι μόνο κέρδισε πολλά διεθνή βραβεία, όπως π.χ. το πολυπόθητο "Truck of the Year" βραβείο ή το βραβείο Red Dot, αλλά κυριάρχισε στην αγορά, περισσότερο από κάθε άλλο φορτηγό.
Κάθε νέα γενιά Actros έχει καταφέρει να θέσει νέα πρότυπα: χάρη στο υψηλό επίπεδο άνεσης που προσφέρουν οι καμπίνες μεγάλων αποστάσεων, τους αποθηκευτικούς χώρους, αλλά και προηγμένη & εργονομική τέλεια θέση εργασίας.

Μέσω της υποδειγματικής οικονομικής αποδοτικότητάς του: Χάρη στη μόνιμη βελτιστοποίηση του συστήματος μετάδοσης κίνησης, τους βοηθητικούς καταναλωτές και την αεροδυναμική του, τα οποία επιδιώκουν τον ίδιο στόχο: να συνεχιστεί η μείωση της κατανάλωσης καυσίμου ακόμη περισσότερο. Καινοτομίες όπως οι κινητήρες BlueTec, το Mercedes PowerShift ή το Predictive Powertrain Control είναι μόνο μερικά από τα παραδείγματα που εξηγούν γιατί το Actros μπορεί να θέτει συνεχώς νέα ορόσημα - όλα αυτά τα συστήματα είναι φυσικά εγκατεστημένα στο τρέχον ιωβηλαίο μοντέλο.

Αλλά και επειδή η Mercedes-Benz παρέμεινε πιστή στο ρόλο της ως πρωτοπόρος στον τομέα της ασφάλειας: Έτσι, ήδη από το 2001, το Actros ήταν ήδη διαθέσιμο με Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας. Ένα άλλο παράδειγμα είναι η τέταρτη γενιά Active Brake Assist, η οποία καθιστά τους δρόμους πιο ασφαλείς για όλους.

Γιορτάζουμε αυτή τη μοναδική ιστορία επιτυχίας με ένα ειδικό μοντέλο, που περιορίζεται αυστηρά σε 200 οχήματα. Δεν υπάρχει καμία προκαθορισμένη βαφή, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα του μόνοι σας. Αντ 'αυτού, είναι εξοπλισμένο με όλα όσα σας βοηθά, μέρα με τη μέρα, για να δείξει τους ανταγωνιστές σας τα πίσω φώτα σας.

Περισσότερα