Η νέα διάσταση στα ωφέλιμα φορτία

Πλέον μπορείτε να απολαμβάνετε περισσότερο ωφέλιμο φορτίο: το νέο Actros Loader και το νέο Actros Volumer

Με το νέο Actros, οι διεθνείς μεταφορές είναι πιο οικονομικές από ποτέ. Για να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτή την απαίτηση, ακόμη και στις μεταφορές όπου σημασία έχει το ωφέλιμο φορτίο και ο όγκος, σχεδιάσαμε το Actros Loader και το Actros Volumer. Καθώς η ειδική εργασία απαιτεί ειδικά εργαλεία – ή για να είμαστε πιο ακριβείς, ειδικά οχήματα.

Μικρότερο καθαρό βάρος – για μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο

Στο νέο Actros Loader ελέγχθηκαν όλες οι δυνατότητες για μείωση του καθαρού βάρους και αξιοποιήθηκαν ανάλογα, όπου ήταν τεχνικά εφικτό. Το αποτέλεσμα: τράκτορες και οχήματα με καρότσες βελτιστοποιημένου ωφέλιμου φορτίου με το λιγότερο βάρος στις διεθνείς και εθνικές μεταφορές. Από το εργοστάσιο, με υψηλής απόδοσης, οικονομικούς κινητήρες Euro VI, καμπίνες με έμφαση στη χρήση, χωρίς συμβιβασμούς σε ό,τι αφορά τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας.

Ο ειδικός στη μεταφορά φορτίων μεγάλου όγκου

Το νέο Actros Volumer προσφέρει επίσης τη δυνατότητα για πιο οικονομική οδήγηση. Ως ειδικός στη μεταφορά φορτίων μεγάλου όγκου, διαθέτει ύψος σύνδεσης επικαθήμενου κάτω από 900 mm και μπορεί να ανταποκριθεί, για παράδειγμα, στις υψηλές απαιτήσεις των τρακτόρων 4 x 2. Πρακτικά αυτό σημαίνει καθαρό ύψος φόρτωσης 3 m. Στο νέο Actros Volumer, εκτός από το μεγάλο χώρο φόρτωσης, στην αύξηση της οικονομίας συμβάλλουν επίσης οι διαμορφώσεις του συστήματος μετάδοσης για εξοικονόμηση καυσίμου και η μεγαλύτερη χωρητικότητα του ρεζερβουάρ. Οι εκδόσεις καμπίνας με έμφαση στη χρήση, όπως η CompactSpace, η οποία ενδείκνυται για μεταφορές αυτοκινήτων, προσφέρουν περαιτέρω πλεονεκτήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ