Η νέα διάσταση στην άνεση

Comfort

Μοντέρνα θέση εργασίας, αναπαυτική διαμονή και ταυτόχρονα χώρος για ξεκούραστο ύπνο – οι νέου σχεδιασμού καμπίνες του νέου Actros έως 250 τόνων ανταποκρίνονται πλήρως σε αυτές τις απαιτήσεις από κάθε άποψη. Κυρίως, μάλιστα, η καμπίνα GigaSpace, η οποία είναι έμπρακτη απόδειξη της νέας διάστασης στις βαριές μεταφορές. Για παράδειγμα, με το εντυπωσιακό εσωτερικό ύψος1) των 2,13 m και την άριστη αναλογία μεταξύ αποθηκευτικών χώρων και ελευθερίας κινήσεων. Επιπλέον, οι καμπίνες GigaSpace και BigSpace πλάτους 2500 mm προσφέρουν άφθονο χώρο πάνω από το κεφάλι στην πλευρά του συνοδηγού χάρη στα προς τα πίσω μετατοπισμένα ράφια.

Καλύτερη εργονομία με πρακτικές λύσεις ήταν οι προϋποθέσεις για τη νέα θέση εργασίας. Ακούγεται ίσως εύκολο και, σίγουρα, ευχάριστο να το ζεις, αλλά είναι αποτέλεσμα μιας ολόκληρης σειράς στοιχείων που προσαρμόστηκαν εργονομικά και λειτουργικά μεταξύ τους. Τέτοια παραδείγματα είναι το νέο cockpit, τα νέα καθίσματα και το νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Όλα μπορείτε να τα χειρίζεστε διαισθητικά και είναι ιδανικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες εργασίας του κλάδου βαρέων μεταφορών. Η πλούσια ποικιλία συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας βασικού και προαιρετικού εξοπλισμού αυξάνουν την άνεση εργασίας.
Καθοριστικής σημασίας για την ευχάριστη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του νέου Actros είναι, εκτός από την αναπαυτική σχεδίαση εσωτερικού με τα φιλικά χρώματα, οι καθαρές σχεδιαστικές γραμμές και τα υψηλής ποιότητας και άψογα επεξεργασμένα υλικά, τα οποία καθαρίζουν πολύ εύκολα, και ο σαφής διαχωρισμός θέσης εργασίας και χώρου διαμονής. Η μελετημένη φιλοσοφία διαμονής, και ιδιαίτερα το νέο SoloStar Concept, εξασφαλίζουν απόλυτη χαλάρωση κατά τις στάσεις ανάπαυσης. Παράλληλα τα νέα κρεβάτια εγγυώνται ξεκούραστο ύπνο. Πολυάριθμες πρακτικές λεπτομέρειες, καθώς και προαιρετικά διαθέσιμες λύσεις εσωτερικού χώρου αυξάνουν την αναπαυτική αίσθηση και προσδίνουν στη νέα διάσταση άνεσης καμπίνας μια τελείως προσωπική και ιδιαίτερη νότα.

* Xώρος ανάμεσα στα καθίσματα