Εγγυήσεις κινητικότητας Mercedes-Benz.

Μπορούμε να σας φροντίσουμε. Σε όλη την Ευρώπη. Mercedes-Benz Mobilo

Mercedes-Benz Mobilo: Υπηρεσίες

Yπηρεσίες βλάβη, μικροπροβλήματα, χτυπήματα και γρατζουνιές, ατύχημα ή βανδαλισμός επισκέψεις σε συνεργείο που καλύπτονται από την εγγύηση και περιπτώσεις καλής θέλησης, που απαιτούν πάνω από δύο εργατοώρες [1]
  2 χρόνια από την πρώτη ταξινόμηση, στη συνέχεια 30 χρόνια από σέρβις σε σέρβις
2 χρόνια από την πρώτη ταξινόμηση, προαιρετικά δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης
Μετακίνηση από και προς το σημείο της βλάβης. Έξοδα μετακίνησης τεχνικού x  
Βοήθεια επί τόπου. Μικροεπισκευές επί τόπου για έως 150 € συμπεριλ. ΦΠΑ (πρόσθετα κόστη υλικών για ελαστικά, μπαταρίες, κλειδιά, καθώς και υγρά και αναλώσιμα δεν περιλαμβάνονται στην απορρόφηση κόστους) x  
Ρυμούλκηση. Ρυμούλκηση στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Mercedes-Benz. x  
Υπηρεσία ταξί/λιμουζίνας, μέσα μαζικής μεταφοράς
Υπηρεσία ταξί/λιμουζίνας, μέσα μαζικής μεταφοράς έως τα 65 € συμπεριλ. ΦΠΑ
x x
Υπηρεσία επιστροφής οχήματος. Υπηρεσία επιστροφής οχήματος σε ακτίνα 50 Km από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο Mercedes-Benz.   x [2]
Όχημα αντικατάστασης
Όχημα αντικατάστασης κατά τη διάρκεια της επισκευής, για το πολύ 3 εργάσιμες ημέρες. Οι συνήθεις όροι της αγοράς ισχύουν για αυτό το προνόμιο (π.χ. μικτή ασφάλιση για νοικιασμένα οχήματα). Τύπος οχήματος ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Δεν καλύπτονται άλλα κόστη, όπως αντικατάσταση υγρών κτλ.
x x
Αεροπορικά/σιδηροδρομικά
Εναλλακτικά του οχήματος αντικατάστασης: παρέχουμε το πολύ 400 € συμπεριλ. ΦΠΑ, για εσάς και όσους ταξιδεύουν μαζί σας , ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε το ταξίδι σας με αεροπλάνο ή τρένο.
.
x  
Ξενοδοχείο
Διαμονή (ξενοδοχείο με πρωινό) για τη διάρκεια της επισκευής, για το πολύ 3 εργάσιμες ημέρες, για εσάς και όσους ταξιδεύουν μαζί σας.
.
x  
Επιστροφή οχήματος
Η επιστροφή του αυτοκινήτου γίνεται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ανάλογα με την απόσταση και το σημείο της βλάβης/του ατυχήματος του οχήματος, το χρονικό διάστημα που απαιτείται μπορεί να ποικίλει. Αν η Mercedes-Benz σας δεν μπορεί να αποκατασταθεί εντός τριών εργάσιμων ημερών, θα οργανώσουμε την επιστροφή της Mercedes-Benz σας με το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Mercedes-Benz αν το επιθυμείτε.
x  
Οργανωτική βοήθεια
Αν είναι απαραίτητο, το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών Mercedes-Benz προσφέρει οργανωτική βοήθεια, π.χ. παρέχοντας διερμηνέα ή νομική υποστήριξη.
x  

Mercedes-Benz Mobilo: Περιοχή κάλυψης

Αλβανία Ιταλία Πολωνία
Ανδόρα Κόσσοβο Πορτογαλία
Βέλγιο Κροατία Ρουμανία
Βοσνία-Ερζεγοβίνη Λετονία Σουηδία
Βουλγαρία Λιχτενστάιν Ελβετία
Δανία Λιθουανία Σερβία
Γερμανία Λουξεμβούργο Σλοβακία
Εσθονία Μάλτα Σλοβενία
Φιλανδία Π.Γ.Δ.Μ. Ισπανία
Γαλλία Μολδαβία Τσεχία
Γιβραλτάρ Μονακό Τουρκία
Ελλάδα Μαυροβούνιο Ουκρανία
Ηνωμένο Βασίλειο Ολλανδία Ουγγαρία
Ιρλανδία Νορβηγία Κύπρος (Βόρεια & Νότια Κύπρος)
Ισλανδία Αυστρία  

[1] Ισχύει για επισκευές που διαρκούν για περισσότερο από δύο ώρες, σε συνδυασμό με εγγύηση νέου οχήματος, ευθύνη για ελαττώματα υλικών ή ως μικροεπισκευές.

Επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Mercedes-Benz έγκαιρα, ώστε να οργανώσουμε την κινητικότητά σας ενώ το όχημά σας βρίσκεται στο συνεργείο.

[2] Εναλλακτικά από τις άλλες υπηρεσίες κινητικότητας

[3] δεν ισχύει για υπερπόντια Ευρωπαϊκά εδάφη

Recommend page