Απολαύστε τη ζωή. Είμαστε διαρκώς εκεί για τη Mercedes σας.

Με τα πακέτα υπηρεσιών Service Contract της Mercedes-Benz.

Επιλέξτε περισσότερη σιγουριά από θέμα κόστους, καθώς και μεγαλύτερη ηρεμία, χάρη στα εξατομικευμένα πακέτα υπηρεσιών που ανταποκρίνονται τέλεια στις δικές σας ανάγκες, και στο δικό σας όχημα Mercedes.

Ή το καλύτερο, ή τίποτα: η δήλωση αυτή εκπροσωπεί την φιλοδοξία της Mercedes-Benz στο να δημιουργεί και να κατασκευάζει πρώτης τάξεως και εξαιρετικά επιθυμητά οχήματα. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τις υπηρεσίες της Mercedes-Benz. Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για κάθε ζήτημα και υποχρέωση που αφορά το όχημα Mercedes σας, από την συντήρηση και την παροχή εξυπηρέτησης, όπως για παράδειγμα η εγγύηση Mobilo, έως τα ανταλλακτικά, όπως οι ζάντες και τα ελαστικά.

Η σημασία αυτής της δέσμευσης συνεργασίας ως προς εσάς φαίνεται από τα πακέτα υπηρεσιών που προσφέρουμε. Επιλέξτε την προσφορά που σας φαίνεται πιο ελκυστική, και θα λάβετε σαν δώρο κάτι ιδιαίτερα πολύτιμο: λίγη ηρεμία. Την ίδια στιγμή, θα επωφεληθείτε από την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, θα εμπιστευτείτε το όχημα σας στα χέρια καλά εκπαιδευμένων ειδικών, και θα εξασφαλίσετε ότι θα χρησιμοποιηθούν μόνο γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz.

Τα πακέτα υπηρεσιών της Mercedes-Benz σας προσφέρουν ιδιαίτερα πολύτιμα οφέλη:

  • Περισσότερη ασφάλεια - το όχημα Mercedes σας είναι στα καλύτερα χέρια, και διατηρείται πάντοτε σε τέλεια κατάσταση.
  • Μεγαλύτερη δυνατότητα μακροπρόθεσμου προγραμματισμού - επωφελείστε από τον καλύτερο έλεγχο του κόστους, χάρη στις πάγιες μηνιαίες πληρωμένες και την διαφάνεια στις τιμολογήσεις.
  • Περισσότερη ηρεμία - μπορείτε να βασίζεστε διαρκώς στο όχημα σας, και να διατηρείτε την καλή σας διάθεση κατά την οδήγηση.

[1] Ισχύει για νέα οχήματα 1 έως 6 ετών, με 10.000 έως 20.000 χιλιόμετρα.

[2] Ισχύει για τακάκια και δισκόφρενα, ιμάντες μετάδοσης (V-belt) και υαλοκαθαριστήρες. Ισχύει για νέα οχήματα έως και 10 ετών με 20.000 έως 200.000 χιλιόμετρα, και για μεταχειρισμένα οχήματα έως και 10 ετών με 10.000 έως 200.000 χιλιόμετρα.

[3] Ισχύει για νέα οχήματα έως και 10 ετών με 20.000 έως 200.000 χιλιόμετρα, και για μεταχειρισμένα οχήματα έως και 10 ετών με 10.000 έως 200.000 χιλιόμετρα.