Η δύναμη στις κατασκευές. Το Arocs 18 – 41 t.

Για κάθε χρήση στο εργοτάξιο, για κάθε εργοτάξιο και για τη διαδρομή προς αυτό.

Από οχήματα με ανοικτή καρότσα μέχρι μπετονιέρες και βαριά ανατρεπόμενα – οι εκδόσεις του Atego και του Arocs για εντός δρόμου οδήγηση και με σύστημα κίνησης σε όλους τους τροχούς είναι αληθινοί επαγγελματίες στις κατασκευές. Λόγω της μεγάλης ποικιλίας, διαθέτουμε τη σωστή λύση σχεδόν για κάθε εργασία και κάθε τομέα του κλάδου κατασκευών.

Το Arocs 18 έως 41 t είναι ειδήμονας στις βαριές χρήσεις. Η υψηλή ισχύς του μεταδίδεται αξιόπιστα τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου. Επιπλέον, με το Arocs έως 250 τόνων κυκλοφορεί στο δρόμο ένας τράκτορας, ο οποίος σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ειδικά για τη μεταφορά φορτίων ιδιαίτερα μεγάλου βάρους και όγκου.

Επιπλέον, το Atego και το Arocs, με τους οικονομικούς κινητήρες Euro VI, τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής πολλών εξαρτημάτων, το χαμηλό κόστος επισκευής και συντήρησης, καθώς και τις πολλές δυνατότητες τοποθέτησης υπερκατασκευής εξασφαλίζουν ιδιαίτερα οικονομική χρήση.

Με λίγα λόγια: Η Mercedes-Benz ικανοποιεί τις πρακτικές απαιτήσεις. Στο εργοτάξιο αλλά και στο δρόμο. Δείτε μόνοι σας και επιλέξτε τη λύση που σας ταιριάζει.