Για ιδιαίτερα εύκολες βαριές μεταφορές.

Το Arocs έως 250 τόνων.

Με το Arocs έως 250 τόνων κυκλοφορεί στο δρόμο ένα όχημα, το οποίο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ειδικά για τη μεταφορά φορτίων ιδιαίτερα μεγάλου βάρους και όγκου. Επιπρόσθετα: το Arocs έως 250 τόνων θέτει νέα μέτρα σύγκρισης στους τομείς της άνεσης, των επιδόσεων οχήματος και της ευελιξίας. Με την πρώτη ματιά, σε κάθε διαδρομή, αλλά και στα διαλείμματα – με τις καμπίνες οδηγού του, προσφέρει ακριβώς την άνεση εργασίας και διαμονής που απαιτούν οι βαριές μεταφορές.

Με τους πανίσχυρους, αξιόπιστους κινητήρες Euro VI, το αυτόματο σύστημα αλλαγής ταχυτήτων Mercedes PowerShift 3 και π.χ. το συμπλέκτη Turbo Retarder, διατίθεται ένα ισχυρό, εξαιρετικών δυνατοτήτων σύστημα κίνησης, με επιδόσεις που απαιτούνται πρακτικά στις βαριές μεταφορές.

Επιπλέον, για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε αξιόπιστα την τεράστια ισχύ, εξοπλίσαμε το Arocs έως 250 τόνων με ιδιαίτερα στιβαρή κατασκευή ανάρτησης και πλαισίου, η οποία μεταδίδει τη διαθέσιμη ισχύ με ακρίβεια στο δρόμο, ακόμα και όταν το φορτίο είναι το μέγιστο.

Άριστη ευελιξία και βέλτιστη χρηστικότητα εξασφαλίζει η μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού και τύπων, η επιτρέπει τη διαμόρφωση του ιδανικού οχήματoς σχεδόν για κάθε χρήση.