Διευκολύνει τις βαριές διανομές. Το Antos 18 - 26 t.

Οι διανομές έχουν τους δικούς τους κανόνες.

Το Antos αναπτύχθηκε ειδικά για τις διανομές άνω των 18 t , ώστε να μπορείτε να ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις, για παράδειγμα της μεταφοράς τροφίμων, κατεψυγμένων ειδών, υγρού φορτίου και σιλό, με απόλυτη επιτυχία: μια μεγάλη γκάμα εκδόσεων καμπίνων δημιουργεί τις τέλειες προϋποθέσεις για την εκπλήρωση σχεδόν κάθε απαίτησης αναφορικά με το μήκος υπερκατασκευής, το ωφέλιμο φορτίο, την προσφορά χώρου και την οπτική. Επιπλέον, η εργονομικά σχεδιασμένη θέση εργασίας με τα αναπαυτικά καθίσματα, το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και το ευανάγνωστο όργανο πολλαπλών ενδείξεων επιτρέπει εύκολο και ακριβή χειρισμό. Το Mercedes PowerShift 3, οι άμεσης απόκρισης κινητήρες Euro VI, οι βελτιστοποιημένοι για τη χρήση συνδυασμοί κιβωτίων ταχυτήτων/αξόνων και η καλοσυντονισμένη ανάρτηση εξασφαλίζουν μοναδική αίσθηση στο δρόμο.

Εκδόσεις οχημάτων ανάλογα με τον κλάδο.

Για ιδιαίτερα οικονομικές μεταφορές στους κλάδους που το ωφέλιμο φορτίο και ο όγκος αποτελούν σημαντικούς παράγοντες διατίθενται τα μοντέλα Antos Loader και Antos Volumer. Το Antos Loader σχεδιάστηκε με έμφαση στο ωφέλιμο φορτίο διαθέτοντας περισσότερο χώρο φόρτωσης χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό είτε μεταφέρετε σιτηρά είτε αέριο.

Το Antos Volumer διαθέτει τεράστια μεταφορική ικανότητα - συνεπώς προσφέρει τη δυνατότητα να μεταφέρετε, για παράδειγμα προϊόντα του κλάδου αυτοκίνησης ή «λευκές συσκευές» όπως ψυγεία ή πλυντήρια, εξαιρετικά αποδοτικά.
Επιβιβαστείτε - και ζήστε την εμπειρία Mercedes-Benz στις διανομές.

Επιβιβαστείτε – και γνωρίστε τη Mercedes-Benz στις διανομές.