Τέλειος χειρισμός: χρόνος, φορτίο και όχημα – τα πάντα υπό έλεγχο.

Το Antos προσφέρει ουσιαστικά όλα όσα κάνουν πιο ευχάριστη την καθημερινή εργασία στις διανομές από 18 t: μια αναπαυτική, πρακτική θέση εργασίας, ένα δυναμικά σχεδιασμένο, άμεσης απόκρισης σύστημα κίνησης και εντυπωσιακή οδική συμπεριφορά.

Οι καμπίνες ClassicSpace S και M και η καμπίνα CompactSpace M προσφέρουν ιδανικές προϋποθέσεις, ώστε να μπορείτε να αντεπεξέρχεστε στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας άνετα και εύκολα. Είναι προσαρμοσμένες σε κάθε χρήση και συνδυάζουν με τον ιδανικό τρόπο μήκος υπερκατασκευής, ωφέλιμο φορτίο και μια αναπαυτική, λειτουργική θέση εργασίας. Το ενιαίο πλάτος των 2300 mm φροντίζει για την καλύτερη οπτική, ενώ το χαμηλό ύψος των σκαλοπατιών επιβίβασης προστατεύει από τραυματισμούς. Το αναπαυτικό κάθισμα οδηγού και το στραμμένο προς τον οδηγό, ασύμμετρο κόκπιτ δημιουργούν μια αίσθηση υπεροχής. Με λίγα λόγια: η μελετημένη εργονομία, ο διαισθητικός χειρισμός, καθώς και οι πρακτικές θήκες και οι αποθηκευτικοί χώροι συνθέτουν ένα αρμονικό σύνολο, που κάνει την εργασία πιο εύκολη.

Από την πρώτη στιγμή εντυπωσιάζει, όμως, και το δυναμικό σύστημα κίνησης, άμεσης απόκρισης του Antos. Σε συνδυασμό με το αυτόματο σύστημα αλλαγής ταχυτήτων Mercedes PowerShift 3, καθώς και με κιβώτια ταχυτήτων και σχέσεις μετάδοσης πίσω άξονα που έχουν προσαρμοστεί στη χρήση, οι ισχυροί κινητήρες Euro VI φροντίζουν για αισθητή δυναμική και οικονομική οδηγική απόλαυση. Επιπλέον, το πολύ άμεσο, ιδιαίτερα ακριβές σύστημα διεύθυνσης, το φαρδύ πλαίσιο, η νέα αερανάρτηση 4 φυσούνων και το σύστημα οδήγησης πίσω άξονα * εξασφαλίζουν μοναδική αίσθηση ασφάλειας και αξιοπιστίας στο δρόμο χάρη στην άψογη συνεργασία τους. Εντός και εκτός πόλης, ή κατά τους ελιγμούς. Επίσης, διάφορα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης υποστηρίζουν τον οδηγό. Για αισθητά καλύτερο χειρισμό, Σε κάθε διαδρομή.

* Διατίθεται μόνο για το μοντέλο 4 x 2.