Απλώς περισσότερο ωφέλιμο φορτίο: Antos Loader και Antos Volumer.

Για μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο και όγκο, σας προσφέρουμε δύο πραγματικούς ειδήμονες, το Antos Loader και το Antos Volumer, με περισσότερο χώρο φόρτωσης στο βασικό εξοπλισμό.

Εκδόσεις οχημάτων ανάλογα με τον κλάδο.

Το Antos κάνει τις μετακινήσεις στις διανομές άνω των 18 t πιο αποδοτικές από ποτέ. Για να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτή την απαίτηση, ακόμη και σε ό,τι αφορά τις μεταφορές με έμφαση στο ωφέλιμο φορτίο και τον όγκο, σχεδιάσαμε το Antos Loader και το Antos Volumer. Και αυτό, γιατί η εξειδικευμένη εργασία απαιτεί εξειδικευμένα εργαλεία – ή, για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, ειδικά οχήματα.

Με το Actros Loader προσφέρουμε τράκτορες και καρότσες αυξημένου ωφέλιμου φορτίου, που συγκαταλέγονται ανάμεσα στα ελαφρύτερα οχήματα στην κυκλοφορία βαρέων διανομών. Με πανίσχυρους, οικονομικούς κινητήρες Euro VI, προσαρμοσμένες στη χρήση καμπίνες οδηγού και υψηλά επίπεδα ασφάλειας.

Το Antos Volumer δίνει επίσης τη δυνατότητα να κινείστε ακόμη πιο αποδοτικά. Ειδικά σχεδιασμένα για αυτές τις μεταφορές, τα οχήματα με ανοικτή καρότσα πείθουν με το χαμηλό ύψος πλαισίου ενώ οι τράκτορες με το εξαιρετικά χαμηλό ύψος σύνδεσης επικαθήμενου. Πρακτικά αυτό σημαίνει βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου φόρτωσης. Εκτός από το μεγάλο όγκο φόρτωσης, στην αποδοτικότητα του Antos Volumer συμβάλλουν διαμορφώσεις στο σύστημα μετάδοσης που εξοικονομούν καύσιμο και η μεγάλη χωρητικότητα του ρεζερβουάρ.

Με λίγα λόγια: με το Antos Loader και το Antos Volumer η Mercedes-Benz προσφέρει προσαρμοσμένες στη χρήση εκδόσεις οχημάτων, για πιο επικερδείς μεταφορές μεγάλων ωφέλιμων φορτίων και όγκων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Antos Loader
  • Antos Volumer