Σχεδίαση σύμφωνη με τις απαιτήσεις των ελαφρών διανομών.

Χρήση.

Τα τέλεια εφόδια για τις διανομές από 6,5 - 16 t: μια ιδανικά διαμορφωμένη θέση εργασίας οδηγού, που εντυπωσιάζει με την εργονομία και την άνεση. Επιπλέον, πανίσχυροι κινητήρες Euro VI, αυτόματο σύστημα αλλαγής ταχυτήτων Mercedes PowerShift 3, καθώς και ασφάλεια και υπεροχή στο δρόμο, για μια συναρπαστική εμπειρία.

Με το Atego έχετε στη διάθεσή σας ένα φορτηγό, το οποίο με τον πρακτικό εξοπλισμό του και ανάλογα με τη χρήση του φροντίζει να κάνει τη δουλειά σας σαφώς ευκολότερη.

Έτσι, οι τέσσερις καμπίνες πλάτους 2300 mm δεν χαρίζουν απλώς στο Atego ένα εντυπωσιακό και χαρακτηριστικό εξωτερικό, αλλά εντυπωσιάζουν επίσης και με τις εσωτερικές αξίες τους: για ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση, το Atego είναι διαθέσιμο με τρεις διαφορετικές εκδόσεις κόκπιτ, οι οποίες σε συνδυασμό με το όργανο πολυλειτουργικών ενδείξεων, το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και τα αναπαυτικά καθίσματα εξασφαλίζουν υψηλή άνεση οδήγησης και εργασίας. Όλα τα χειριστήρια και οι αποθηκευτικές θήκες είναι εργονομικά τοποθετημένα επιτρέποντας εύκολο χειρισμό κατά την εργασία στο όχημα.

Όμως, και στην οδήγηση τα πλεονεκτήματα του Atego γίνονται αμέσως αισθητά. Σε αυτά περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, το ακριβές σύστημα διεύθυνσης και σύστημα οδήγησης πίσω άξονα, για διευθυντικότητα υψηλής ακρίβειας, το αυτόματο σύστημα αλλαγής ταχυτήτων Mercedes PowerShift 3 και οι πανίσχυροι, οικονομικής κατανάλωσης 4κύλινδροι και 6κύλινδροι εν σειρά κινητήρες.

Επιπλέον, καθώς οι απαιτήσεις από την εργασία με το όχημα στις διανομές είναι πολύ διαφορετικές, το Atego ικανοποιεί κάθε επιθυμία τοποθέτησης υπερκατασκευής. Αρχικά, με τη σχεδίαση του ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού του συστήματος αλλά και με τη γκάμα εργοστασιακών λύσεων προεγκατάστασης.

Συνολικά: με το Atego είστε απόλυτα προετοιμασμένοι για την καθημερινή χρήση στις διανομές 6,5 - 16 t. Σήμερα και στο μέλλον.