Αμαξώματα και μετατροπές

Mercedes-Benz – ο υψηλών επιδόσεων συνεργάτης σας για αμαξώματα και μετατροπές

Η Mercedes-Benz σας προσφέρει ατομικές λύσεις για κάθε συγκεκριμένη εργασία που καλύπτει κάθε τύπο ειδικής απαίτησης και ειδικού αμαξώματος.

Οι κατασκευαστές επαγγελματικών οχημάτων όπως η Mercedes-Benz, συνήθως κατασκευάζουν τυποποιημένα σασί που αποτελούνται από ένα πλαίσιο με σύστημα μετάδοσης κίνησης, έναν άξονα και μία καμπίνα.

Οι υπερκατασκευαστές συχνά κατασκευάζουν πλατφόρμες που μπορεί να έχουν κάλυμμα από μουσαμά για γενικές μεταφορές, ή να έχουν ανατροπή ή άλλα αμαξώματα για ειφικές εφαρμογές.

Η επαφή ανάμεσα στον υπερκατασκευάστη και τη Mercedes-Benz γίνεται συνήθως μέσω του portal υπερκατασκευαστών. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα χρησιμοποιείται για τη διάθεση πληροφοριών στον υπερκατασκευαστή, όπως δελτία τεχνικών δεδομένων, σχέδια, αλλά και νέα για καινούργια προϊόντα ή λύσεις.


Η Mercedes-Benz Custom Tailored Trucks (CTT) σας προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις ειδικά για τις συγκεκριμένες απαιτήσεις αναφορικά με αμαξώματα φορτηγών. Συνεργαζόμενοι με επιλεγμένους εταίρους, αναπτύσσουμε και υλοποιούμε τις ατομικές απαιτήσεις των πελατών μας που υπερβαίνουν το κανονικό εύρος του προγράμματος αναφορικά με τη διαμόρφωση, τη λειτουργία και την τεχνολογία του φορτηγού. Από τη μικρότερη μετατροπή μέχρι άκρως πολύπλοκες εξατομικευμένες κατασκευές. Η έκφραση "δεν γίνεται" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μας - αυτό είναι το σαφές μήνυμα για τους πελάτες μας. Πείτε μας ποιες είναι οι απαιτήσεις σας και βοηθήστε στην ανάπτυξη μιας εξατομικευμένης λύσεις για τις ανάγκες σας, μαζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις εργασίες της CTT, επικοινωνήστε με ένα εξουσιοδοτημένο διανομέα Mercedes-Benz.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ