Εσείς και το FleetBoard. Οικονομία².

Είστε διαρκώς στο δρόμο και καθημερινά αντιμετωπίζετε πολλές προκλήσεις. Το FleetBoard σας βοηθάει να αντεπεξέρχεστε στις προκλήσεις αυτές. Με αποτελεσματικές λύσεις μονίμως στη διάθεσή σας

  • Το DispoPilot - για άμεση επικοινωνία με τα κεντρικά της εταιρείας. Η συσκευή με οθόνη αφής μπορεί να αφαιρεθεί από τη βάση της και να χρησιμοποιηθεί για την καταγραφή των συσκευασμένων αντικειμένων, καθώς διαθέτει σαρωτή barcode. Άλλα χαρακτηριστικά της συσκευής περιλαμβάνουν τη λειτουργία ψηφιακής υπογραφής και την απ' ευθείας επικοινωνία με τα κεντρικά της εταιρείας χρησιμοποιώντας μία φόρμα ή ακόμα και δυνατότητα εισαγωγής ελεύθερου κειμένου.
  • Διαχείριση Χρόνου FleetBoard - ακριβής μέτρηση του χρόνου οδήγησης και των χρόνων ανάπαυλας. Απλά τοποθετήστε την κάρτα οδηγού και...φύγατε! Η λειτουργία Διαχείρισης Χρόνου FleetBoard καταγράφει με ακρίβεια το χρόνο εργασίας σας. Χάρη στον ψηφιακό ταχογράφο και τη λειτουργία Διαχείρισης Ταχογράφου FleetBoard, υπάρχει η δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης και αποθήκευσης της κάρτας οδηγού και της μνήμης δεδομένων του οχήματος. Η αναγνώριση του οδηγού γίνεται μέσω της τοποθετημένης κάρτας οδηγού FleetBoard ή κάρτας οδηγού DTCO.
  • Το DispoPilot.guide – σας πάει με ασφάλεια στον προορισμό σας. Η νέα ενσωματωμένη συσκευή για την καμπίνα του οδηγού που παρουσιάστηκε πρόσφατα, διαθέτει οθόνη αφής. Όπως και στην περίπτωση του DispoPilot.mobile, διαθέτει το πλέον πρόσφατο λογισμικό πλοήγησης ειδικά για φορτηγά, καθώς και άλλες λειτουργίες όπως το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας και μια λειτουργίας προγραμματισμού δρομολογίου που λαμβάνει υπόψη την παράμετρο μεταφοράς επικίνδυνων αγαθών.
  • Αναφορές FleetBoard – μια επισκόπηση των επιδόσεών σας στην οδήγηση. Το σύστημα βασίζεται σε δεδομένα για την κατανάλωση καυσίμου και τη φθορά για να προτείνει μέτρα βελτίωσης των επιδόσεών σας στην οδήγηση. Χάρη στο FleetBoard Benchmark θα φτάσετε στην κορυφή όχι μόνο του στόλου σας, αλλά και του ανταγωνισμού.
  • ProfiTraining – εκπαίδευση από επαγγελματίες για επαγγελματίες: αφήστε τους επαγγελματίες εκπαιδευτές της Mercedes-Benz να σας εκπαιδεύσουν στοπ πως να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας στην οδήγηση. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο εκπαίδευσης οδηγών της Mercedes-Benz (http://www.mercedes-benz.de/content/germany/mpc/mpc_germany_website/de/home_mpc/truck_home/home/drivers_world/drivertraining.flash.html)