Άρθρα στον Ειδικό Τύπο

Εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, δημοσιογραφικές οδηγικές δοκιμές, συνεντεύξεις πελατών φορτηγών Mercedes-Benz! Σε αυτήν την ενότητα μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τελευταίες δημοσιεύεσεις στον Ειδικό Τύπο σχετικά με τα φορτηγά της Mercedes-Benz.

Eπίσης, δημοσιογράφοι του Ειδικού Τύπου, μίλησαν με τους πελάτες μας, φωτογράφισαν τα φορτηγά τους και συμμετείχαν σ'ενα καθημερινό δρομολόγιο, βιώνοντας έτσι την εμπειρία ενός φορτηγού Mercedes-Benz σε πραγματικές συνθήκες. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποια σχόλια πελατών μας στο περιοδικό Tροχοι & TIR:

Ρήγας Πλαστικά Α.Ε., κάτοχοι ενός Mercedes-Benz Αntos 1827 L, σχόλιο του οδηγού: "Οδηγώ το Antos περίπου τρεις µήνες. Το αυτοκίνητο δείχνει να φτιάχτηκε κατά παραγγελία… Κυρίαρχο χαρακτηριστικό είναι η ευελιξία του φορτηγού και το πόσο κόβει το τιµόνι, µε αποτέλεσµα να µη δυσκολεύοµαι σε στενούς δρόµους. Σε κάποιον όπως εγώ, που οδηγούσα µέχρι πρόσφατα ένα Actros πρώτης γενιάς, μεγάλη είναι η διαφορά στα φρένα που είναι πολύ βελτιωµένα. Προσωπικά, µου θυµίζει επιβατικό Mercedes σε πολλούς τοµείς".

Σελάχας ΑΒΕΕ, κάτοχος δύο ολοκαίνουριων Atego, σχόλιο διευθυντή της εταιρείας κου Π. Σελάχα: "Το 16τονο Atego θα το χαρακτήριζα ως ένα μικρομέγαλο φορτηγό, καθώς αποτελεί εναλλακτική επιλογή από ένα τριαξονικό και έχοντας μάλιστα πλεονεκτήματα σε σχέση με αυτό. Είναι πιο οικονομικό στην κίνησή του με λιγότερα πετρέλαια και διαθέτει αυξημένους χώρους για φορτία. Επίσης, το μήκος του είναι πιο κοντό σε σχέση με ένα τριαξονικό, οπότε είναι και πιο φθηνό στα ναύλα των καραβιών".

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα άρθρα, κάνοντας κλικ στη λίστα αριστερά και επιλέγοντας το άρθρο που σας ενδιαφέρει. Τα άρθρα που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή αποτελόυν αναδημοσίευση του περιοδικού Tροχοί & TIR.