Το εργοστάσιο στο Wörth

Το εργοστάσιο στο Wörth - ένα μεγάλο εργοστάσιο με μακρά παράδοση

Η φύση και η τεχνολογία συνυπάρχουν αρμονικά στο εργοστάσιο της Daimler AG στο Wörth - το μεγαλύτερο εργοστάσιο συναρμολόγησης φορτηγών στον κόσμο. Από το 1963, η σφραγίδα "Κατασκευασμένο στο Wörth" έχει τοποθετηθεί σε περισσότερα από τρία εκατομμύρια επαγγελματικά οχήματα.

Συνεργάτης για ένα μέλλον εν κινήσει.

Καθημερινά, στο εργοστάσιο του Wörth συναρμολογούνται περισσότερα από 470 φορτηγά - ένα όχημα φεύγει από τη γραμμή παραγωγής κάθε τρία λεπτά. Με αυτό τον τρόπο συνεχίζουμε την παράδοση των φορτηγών Mercedes-Benz που ξεκίνησε με την εφεύρεση του πρώτου φορτηγού το 1896. Όπως ακριβώς και πριν από 100 χρόνια, τα οχήματά μας πρωτοπορούν σε θέματα μηχανικής, ασφάλειας και οικονομίας.

Με τις πέντε σειρές μοντέλων που έχουμε αναπτύξει, θέτουμε νέα πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας, μαζί με τους εργαζομένους και τους συνεργάτες μας, προς όφελος των πελατών μας. Το εργοστάσιο του Wörth είναι η αφετηρία για εξαιρετική κινητικότητα σε ολόκληρο τον κόσμο - τα φορτηγά με το σήμα "Κατασκευασμένο στο Wörth" μεταφέρουν αγαθά και συμβάλλουν σε ένα μέλλον εν κινήσει και στις πέντε ηπείρους.