Για ιδιαίτερα εύκολες μεταφορές βαρέων φορτίων.

Το Actros έως 250 τόνων.

Με το Actros έως 250 τόνων, εμφανίζεται στους δρόμους ένας τράκτορας που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ειδικά για τη μεταφορά πολύ βαριών και μεγάλων φορτίων. Ακόμη σημαντικότερο: θέτει τα νέα πρότυπα στα θέματα άνεσης, επιδόσεων οχήματος και ευελιξίας. Από την πρώτη ματιά, σε κάθε διαδρομή και κατά τις ενδιάμεσες στάσεις, χάρη στις καμπίνες GigaSpace και BigSpace, προσφέρει την άνεση εργασίας και διαμονής που απαιτείται στις βαριές μεταφορές.

Με τους πανίσχυρους, αξιόπιστους κινητήρες Euro VI, το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Mercedes PowerShift 3 και το συμπλέκτη Turbo Retarder, διαθέτει ένα δυνατό και εξαιρετικά στιβαρό σύστημα κίνησης, το οποίο παρέχει τις επιδόσεις που απαιτούνται πρακτικά στις βαριές μεταφορές. Και για να μπορείτε να χρησιμοποιείται αξιόπιστα την τεράστια απόδοση ισχύος, εξοπλίσαμε το Actros έως 250 τόνων με ιδιαίτερα στιβαρή κατασκευή ανάρτησης και πλαισίου, ώστε να μπορεί να μεταδίδεται η ισχύς πλήρως στο δρόμο ακόμη και με μέγιστο φορτίο.

Άριστη ευελιξία και βέλτιστη χρηστικότητα εξασφαλίζει η μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού και τύπων, η επιτρέπει τη διαμόρφωση του ιδανικού οχήμαοτς σχεδόν για κάθε χρήση. Για ιδιαίτερα εύκολες μεταφορές βαρέων φορτίων. Το Actros έως 250 τόνων.