Είναι οικονομικό στη λειτουργία και όχι μόνο. Το Actros.

Άνεση. Με συνολικά έντεκα χρηστικές καμπίνες οδηγού, το Actros προσφέρει την ιδανική λύση εργασίας, διαμονής και ύπνου για κάθε χρήση στην κυκλοφορία μεγάλων αποστάσεων. Εκτός από τη φωτεινή, φιλική ατμόσφαιρα και το σαφή διαχωρισμό της θέσης εργασίας και του χώρου διαμονής, φροντίζουν, για παράδειγμα, το εσωτερικό ύψος των 2,13 m, η απόλυτη ελευθερία κινήσεων, καθώς και οι πολυάριθμοι αποθηκευτικοί χώροι και τα αναπαυτικά κρεβάτια για κορυφαία άνεση εργασίας, διαμονής και ύπνου.

Οικονομία. Στην αυξημένη οικονομία που προσφέρει το Actros συμβάλλουν διάφοροι παράγοντες. Όπως, για παράδειγμα, η τεχνολογία εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης, καθώς και η μεγάλη γκάμα υπηρεσιών με τις οποίες η οικονομία και η διαθεσιμότητα των οχημάτων μπορούν να αυξηθούν περαιτέρω. Χαμηλό κόστος κατανάλωσης εξασφαλίζουν επίσης υπηρεσίες, όπως το FleetBoard αλλά και τα προγράμματα εκπαίδευσης οδηγών και η MercedesServiceCard. Ένα ακόμα πλεονέκτημα: το ελκυστικό συμβόλαιο Buy-Back από το TruckStore.

Δυναμική οδήγηση. Για ασύγκριτη αίσθηση στο δρόμο, εξοπλίσαμε το Actros με πρωτοποριακή οδήγηση πίσω άξονα στα μοντέλα 4x2, ακριβές σύστημα διεύθυνσης και φαρδύ, άκαμπτο πλαίσιο. Οι κινητήρες άμεσης απόκρισης διατίθενται σε συνολικά 18 επίπεδα ισχύος έως 460 kW και σε συνδυασμό με το αυτόματο σύστημα αλλαγής ταχυτήτων Mercedes PowerShift 3 υποστηρίζουν την οικονομική οδηγική απόλαυση.

Εκδόσεις οχημάτων ανάλογα με τον κλάδο. Για τις μεταφορές μεγάλων ωφέλιμων φορτίων, το Actros Loader είναι η σωστή επιλογή. Για χρήσεις με έμφαση στον όγκο, η τέλεια λύση είναι το Actros Volumer.