Άνεση προσανατολισμένη στον οδηγό και τη χρήση.

Αληθινό μεγαλείο έως την τελευταία λεπτομέρεια.

Το Actros δίνει μια εντελώς νέα διάσταση στην ελευθερία κινήσεων, στην αίσθηση του χώρου και την ατμόσφαιρα, χωρίς να θυσιάζει τις καθημερινές ανάγκες του οδηγού. Με λίγα λόγια: άνεση εργασίας, διαμονής και ύπνου, που ικανοποιεί τις ανάγκες και τις υψηλές απαιτήσεις του οδηγού στην κυκλοφορία μεγάλων αποστάσεων.

Μοντέρνα θέση εργασίας, αναπαυτική διαμονή και ταυτόχρονα χώρος για ξεκούραστο ύπνο – οι καμπίνες του Actros ανταποκρίνονται πλήρως σε αυτές τις απαιτήσεις από κάθε άποψη. Η καμπίνα GigaSpace είναι έμπρακτη απόδειξη της νέας διάστασης υπεροχής στις εθνικές και διεθνείς μεταφορές. Για παράδειγμα, χάρη στο εντυπωσιακό εσωτερικό ύψος* 2,13 μέτρων και την εκπληκτική αναλογία αποθηκευτικών χώρων και ελευθερίας κινήσεων.

Η τέλεια εργονομία και οι χρηστικές λύσεις κάνουν τη θέση εργασίας στο Actros να ξεχωρίζει. Ακούγεται ίσως εύκολο και, σίγουρα, είναι ευχάριστο να το ζεις, αλλά είναι αποτέλεσμα μιας ολόκληρης σειράς στοιχείων που προσαρμόστηκαν εργονομικά και λειτουργικά μεταξύ τους. Τέτοια παραδείγματα είναι το cockpit, τα αναπαυτικά καθίσματα και το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Όλα μπορείτε να τα χειρίζεστε διαισθητικά και είναι ιδανικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες εργασίας του κλάδου εθνικών και διεθνών μεταφορών. Καθοριστικής σημασίας για την ευχάριστη ατμόσφαιρα είναι, εκτός από την αναπαυτική σχεδίαση εσωτερικού με τα φιλικά χρώματα, οι καθαρές σχεδιαστικές γραμμές και τα υψηλής ποιότητας και άψογα επεξεργασμένα υλικά, τα οποία καθαρίζουν πολύ εύκολα, και ο σαφής διαχωρισμός θέσης εργασίας και χώρου διαμονής.

Η μελετημένη φιλοσοφία διαμονής και, ιδιαίτερα, το νέο SoloStar Concept εξασφαλίζουν απόλυτη χαλάρωση κατά τις στάσεις ανάπαυσης. Παράλληλα τα αναπαυτικά κρεβάτια εγγυώνται ξεκούραστο ύπνο. Πολυάριθμες πρακτικές λεπτομέρειες, καθώς και λύσεις εσωτερικού χώρου** αυξάνουν την αναπαυτική αίσθηση και προσδίνουν μια τελείως προσωπική νότα στην άνεση της καμπίνας.

* Εσωτερικό ύψος μεταξύ καθισμάτων.
** Προαιρετικός εξοπλισμός.