Δυναμική οδήγηση.

Εντυπωσιακή δυναμική οδήγηση: αίσθηση υπεροχής και ξεγνοιασιάς καθ' οδόν.

Ακριβώς συντονισμένες μεταξύ τους διαμορφώσεις συστημάτων μετάδοσης κίνησης, άμεση απόδοση της ισχύος, υψηλή οδηγική ευστάθεια και τέλεια διευθυντικότητα – όλα αυτά ξεκουράζουν σημαντικά τον οδηγό και του προσφέρουν μία μοναδική οδηγική αίσθηση. Με λίγα λόγια: κανένα άλλο φορτηγό δεν κινείται με τόση υπεροχή και ξεγνοιασιά όση το Actros.

Το Actros προσφέρει εξαιρετικά δυναμική οδήγηση, η οποία είναι το αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας όλων των εξαρτημάτων του συστήματος κίνησης και της ανάρτησης. Έτσι, για παράδειγμα, η άμεση απόκριση των πανίσχυρων εν σειρά κινητήρων και η προσαρμοσμένη σε αυτούς στρατηγική αλλαγής ταχυτήτων του αυτόματου συστήματος αλλαγής ταχυτήτων Mercedes PowerShift 3 εξασφαλίζουν δυναμική, άνετη εκκίνηση. Επιπλέον, η ισχύς που παράγεται από τον κινητήρα μεταδίδεται ιδιαίτερα αποδοτικά στο δρόμο σε συνδυασμό με τον υποειδή πίσω άξονα. Για την καλύτερη δυνατή χρηστικότητα, χαμηλή κατανάλωση και, συνεπώς, μεγαλύτερη οικονομία.

Ισχύει και για την οδηγική άνεση: όλα τα συστήματα συνεργάζονται τέλεια μεταξύ τους. Από το ακριβές σύστημα διεύθυνσης και το πλαίσιο μέχρι την αερανάρτηση 4 φυσούνων και την πρωτοποριακή οδήγηση πίσω άξονα*.

Συνολικά: υποδειγματική οδηγική άνεση και αίσθηση ηρεμίας και υπεροχής στην οδήγηση. Από την αφετηρία έως και τον προορισμό.

* Μόνο σε οχήματα 4x2, όχι στο Actros Loader.