Τρέχοντα θέματα.

Ολοκληρωμένες λύσεις για μεγαλύτερη αποδοτικότητα στις μεταφορές.

Ένα αρμονικό σύνολο: το RoadEfficiency συνδυάζει χαμηλό συνολικό κόστος με υψηλό επίπεδο ασφάλειας και μέγιστη χρήση οχήματος. Για ακόμα μεγαλύτερη αποδοτικότητα στις μεταφορές.

Χαμηλό συνολικό κόστος
+ Υψηλό επίπεδο ασφάλειας
+ Μέγιστη χρήση οχήματος
====================
Η αποδοτικότητα είναι το άθροισμα επιμέρους στοιχείων.

Στο παρελθόν σας είχαμε υποσχεθεί χαμηλό συνολικό κόστος – και τηρήσαμε αυτήν την υπόσχεσή μας: η επένδυση σε ένα φορτηγό Mercedes-Benz αξίζει λόγω του χαμηλού κόστους κατανάλωσης καυσίμων, του χαμηλού κόστους επισκευής και συντήρησης και ασφαλώς λόγω της υψηλής υπολειμματικής αξίας. Τώρα σας υποσχόμαστε ακόμα μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Η νέα προσέγγιση ονομάζεται RoadEfficiency. Το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι σας δίνουμε δύο επιπλέον υποσχέσεις: υψηλό επίπεδο ασφάλειας και μέγιστη χρήση οχήματος.

Ο δεύτερος πυλώνας του RoadEfficiency στοχεύει στον τομέα της ασφάλειας - σε αυτόν τα φορτηγά της Mercedes-Benz κατέχουν πάντα την ηγετική θέση. Νέες λύσεις είναι το σύστημα υποβοήθησης αλλαγής κατεύθυνσης* ** και το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης Active Brake Assist 4*** **** με λειτουργία αναγνώρισης πεζών. Και τα δύο θα αυξήσουν ακόμα περισσότερο την ασφάλεια και στα τελευταία χιλιόμετρα εντός πόλης.

Βασικό συστατικό της προσέγγισης RoadEfficiency είναι και η υπόσχεσή μας για μέγιστη χρήση οχήματος. Με το FleetBoard σας προσφέρουμε εδώ και 15 χρόνια καινοτομίες στους τομείς της τηλεματικής και της συνδεσιμότητας. Οι εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς επιτρέπουν εκτεταμένες βελτιώσεις.

Χάρη στην έξυπνη δικτύωση οχήματος, service Mercedes-Benz και της μεταφορικής σας εταιρείας, η Mercedes-Benz Uptime θέτει νέα μέτρα σύγκρισης.Αποτέλεσμα: σημαντικά αυξημένη δυνατότητα προγραμματισμού των επισκέψεων στο συνεργείο και μεγαλύτερη διαθεσιμότητα οχημάτων.


* Προαιρετικός εξοπλισμός.
** Διατίθεται μόνο για Actros και Antos ως 4x2 LS και 6x2 L, καθώς και σε συνδυασμό με τις διαστάσεις ρεζερβουάρ 650 mm x 700 mm και το φτερό τριών τμημάτων.
*** Προαιρετικός εξοπλισμός, μόνο σε συνδυασμό με την υποβοήθηση διατήρησης απόστασης.
**** Διατίθεται για Actros, Arocs, Antos από 12/2016.
***** Διατίθεται προαιρετικά.
****** Διατίθεται για παραγγελίες καινούριων οχημάτων Actros, Arocs, Antos από 10/2016.
******* Διατίθεται προαιρετικά με κάθε συμβόλαιο συντήρησης Mercedes-Benz ή ως ξεχωριστό προϊόν.
******** Μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις υπηρεσίες FleetBoard.
********* Σε συνδυασμό με το FleetBoard BlueCore Box, standard εξοπλισμός που μπορεί να παραλειφθεί για Actros, προαιρετικός εξοπλισμός για Arocs και Antos.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ