Τρέχοντα θέματα.

Τα καλύτερα από 20 χρόνια. Σε ένα Actros.

Το Actros γίνεται 20 – και σας προσκαλούμε να το γιορτάσουμε μαζί! Με ένα από τα 200 ειδικά μοντέλα, εξοπλισμένο με όλα τα συστήματα ασφαλείας, εξαιρετικά άνετο και απίστευτα οικονομικό.

Το Actros δεν μεγαλώνει. Απλώς γίνεται καλύτερο.

Με το Actros, η Mercedes-Benz το 1996 άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην «ιστορία των φορτηγών». Το Actros κατάφερε, όχι μόνο να αποσπάσει πολλές διεθνείς διακρίσεις, όπως π.χ. τον πολυπόθητο τίτλο «Truck of the Year» ή τον τίτλο Red Dot Award, αλλά και να επικρατήσει στην αγορά όπως κανένα άλλο φορτηγό.

Όλες οι νέες γενιές του Actros κατάφεραν να θέσουν νέα πρότυπα: με τις εξαιρετικά άνετες καμπίνες οδηγού για την κυκλοφορία μεγάλων αποστάσεων, οι οποίες ξεχωρίζουν, για παράδειγμα, χάρη στο τεράστιο ύψος, τους πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, αλλά και το σύγχρονο χώρο εργασίας με τέλεια εργονομία.

Με την υποδειγματική οικονομία: χάρη στις συνεχείς βελτιώσεις του συστήματος μετάδοσης κίνησης, των δευτερευόντων καταναλωτών και της αεροδυναμικής, με στόχο τη συνεχή μείωση της κατανάλωσης καυσίμου. Καινοτομίες, όπως οι κινητήρες BlueTec, το Mercedes PowerShift ή το Predictive Powertrain Control (PPC), είναι μόνο μερικά παραδείγματα, που αποδεικνύουν γιατί το Actros μπορεί να θέτει συνεχώς νέα ορόσημα σε κάθε ισολογισμό - και, φυσικά, θα βρείτε όλες αυτές τις καινοτομίες και στο επετειακό μοντέλο.

Όμως, στα παραπάνω συνέβαλε και το γεγονός ότι η Mercedes-Benz παρέμεινε πιστή στο ρόλο της ως πρωτοπόρος στο θέμα της ασφάλειας. Ήδη από το 2001, το Actros διατίθεται με σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας στον προαιρετικό εξοπλισμό – 14 χρόνια πριν μπει το σύστημα ασφαλείας στο βασικό εξοπλισμό. Ένα ακόμη παράδειγμα είναι η τέταρτη γενιά του Active Brake Assist, το οποίο κάνει τους δρόμους ασφαλέστερους για όλους.

Αυτή τη μοναδική ιστορία επιτυχίας τη γιορτάζουμε με ένα ειδικό μοντέλο που περιορίζεται αυστηρά σε 200 οχήματα. Χωρίς βαφή, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας χρώμα. Για να μπορείτε να αφήσετε, μαζί με τον καθημερινό σας συνεργάτη, τους ανταγωνιστές σας πίσω.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ