Αυξημένη χωρητικότητα.

Το Actros Loader και το Actros Volumer.

Για μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο και όγκο, σας προσφέρουμε δύο πραγματικούς ειδήμονες, το Actros Loader και το Actros Volumer, με περισσότερο χώρο φόρτωσης.

Εκδόσεις οχημάτων ανάλογα με τον κλάδο.

Το Actros φροντίζει για ιδιαίτερα οικονομικές μετακινήσεις στην κυκλοφορία μεγάλων αποστάσεων. Για να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτή την απαίτηση, ακόμη και σε ό,τι αφορά τις μεταφορές που δίνουν έμφαση στο ωφέλιμο φορτίο και τον όγκο, σχεδιάσαμε το Actros Loader και το Actros Volumer. Και αυτό, γιατί η εξειδικευμένη εργασία απαιτεί εξειδικευμένα εργαλεία – ή, για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, εξειδικευμένα οχήματα.

Με το Actros Loader προσφέρουμε τράκτορες και καρότσες αυξημένου ωφέλιμου φορτίου, που συγκαταλέγονται ανάμεσα στα ελαφρύτερα οχήματα στην κυκλοφορία μεγάλων αποστάσεων. Και μάλιστα χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό. Με πανίσχυρους, οικονομικούς κινητήρες Euro VI, προσαρμοσμένες στη χρήση καμπίνες οδηγού και τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας του Actros.

Το Actros Volumer κάνει ακόμα πιο οικονομικές τις μεταφορές μεγάλου όγκου. Ως ειδικός στη συγκεκριμένη κατηγορία, ικανοποιεί, για παράδειγμα, με ύψος σύνδεσης επικαθήμενου κάτω από 900 mm, ακόμα και τις υψηλότερες απαιτήσεις από τους τράκτορες 4x2. Πρακτικά αυτό σημαίνει καθαρό ύψος φόρτωσης 3 m. Όμως, εκτός από το μεγάλο όγκο φόρτωσης, στην πιο οικονομική λειτουργία συμβάλλουν και οι εκδόσεις συστημάτων μετάδοσης κίνησης για εξοικονόμηση καυσίμου όπως και, για παράδειγμα, η τεράστια χωρητικότητα των ρεζερβουάρ καυσίμου. Εξίσου σημαντικός είναι και ο ρόλος των χρηστικών εκδόσεων καμπίνων οδηγού, όπως η CompactSpace, που ενδείκνυται για μεταφορές αυτοκινήτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ