Η αποδοτική πηγή ισχύος στον τομέα της ενέργειας.

Επαγγελματική μεταφορά εξοπλισμού, πανίσχυρο όχημα μεταφορών, κινητό εργαστήριο: το Unimog της Mercedes-Benz συνδυάζει όλα τα παραπάνω σε ένα όχημα. Μπορεί, έτσι, να καλύπτει ολόκληρο το φάσμα των απαιτήσεων ενός αποδοτικού στόλου στον τομέα της ενέργειας.

Είτε εκμεταλλεύεστε νέες πηγές ενέργειας, εργάζεστε σε ορυχεία ανοικτού ορύγματος ή είστε υπεύθυνοι για τη συντήρηση και την επισκευή δικτύου παροχής ηλεκτρισμού, η μοναδική φιλοσοφία των Ειδικών Φορτηγών της Mercedes-Benz στο σασί και στη στερέωση προσαρτημάτων σας επιτρέπει να λειτουργείτε στο 100% των δυνατοτήτων –ακόμη και με πλήρες φορτίο. Το ίδιο ισχύει και στα δύσβατα εδάφη εκτός δρόμου, ακριβώς εκεί που είναι περισσότερο αναγκαίο για τις καθημερινές δραστηριότητες στον τομέα της ενέργειας.

Εάν προκύψει βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης το Unimog θα μεταφέρει προσωπικό, εξοπλισμό, εργαλεία και υλικά απευθείας στο σημείο που είναι απαραίτητα, χωρίς να χρειαστεί μεταφόρτωση σε άλλο όχημα, επιτρέποντάς σας να στήσετε το εργοτάξιό σας και να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα όσο το δυνατόν νωρίτερα. Άριστες επιδόσεις, χαμηλότερο κόστος: ο λογαριασμός είναι υπέρ σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ