Η νέα γενιά Unimog.

Θέτει πρότυπα. Επαναπροσδιορίζει τα όρια.

Το νέο Unimog για μεταφορά εξοπλισμού από τη Mercedes-Benz.

Η πρόοδος και η ασφάλεια, η τελειότητα και η υπευθυνότητα, η απόδοση και η καινοτομία: αυτές είναι μερικές μόνο από τις αξίες που οι κάτοχοι του Unimog ορθώς συνδέουν με τη Mercedes-Benz. Με το νέο Unimog έχουμε δώσει νέα ερμηνεία στις αξίες αυτές. Το αποτέλεσμα είναι ένα όχημα μεταφοράς εξοπλισμού που φτάνει ακόμη πιο ψηλά και δημιουργεί νέα πρότυπα αναφορικά με την παραγωγικότητα, την αποδοτικότητα και την αρμονία με το περιβάλλον. Συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα εμπορικά οχήματα με την εξαιρετική τεχνογνωσία σε συστήματα και μεταφορά εξοπλισμών για να δημιουργήσει ένα πραγματικά επιτυχές συνολικό αποτέλεσμα. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, το νέο Unimog αποτελεί επένδυση για το μέλλον.

Τα επιχειρήματα υπέρ του νέου Unimog για μεταφορά εξοπλισμού:

Μοναδική φιλοσοφία οχήματος: το Unimog της Mercedes-Benz είναι ειδικά κατασκευασμένο για εργασίες που απαιτούν εξαρτήματα. Με το τρόπο αυτό, προέκυψαν πολλά πλεονεκτήματα τα οποία είναι εμφανή στην καθημερινή πρακτική. Η ασφάλεια και η αξιοπιστία του εν ώρα εργασίας καθώς και το εξαιρετικό σύστημα και ο σχεδιασμός του για τη μεταφορά εξοπλισμού κάνουν το Unimog να διατηρεί τη θέση του ως το κατεξοχήν επαγγελματικό εμπορικό όχημα για πάνω από 60 χρόνια τώρα. Η Mercedes-Benz συνεργάζεται στενά με κατασκευαστές εξοπλισμών και αμαξωμάτων σε διεθνές επίπεδο εδώ και δεκαετίες και συνδυάζει την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ειδικών με την εις βάθος γνώση των εμπειρογνωμόνων συνεργατών της στο Unimog, για να δημιουργήσει τις ιδανικές προϋποθέσεις για εξατομικευμένες προτάσεις συστημάτων.

Αυξημένη αποδοτικότητα: οι νέες τεχνολογίες BlueEFFICIENCY Power επιτρέπουν στο χρήστη του νέου Unimog να οδηγεί και να εργάζεται με έναν ιδιαιτέρως αποδοτικό τρόπο, αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητά του, ενώ ταυτόχρονα είναι σύμφωνες με το πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro VI. Οι νέοι κινητήρες diesel έχουν ισχύ έως και 220kW (300hp) και μεγαλύτερη ροπή από πριν. Επιπλέον, το Unimog παρέχει μεγαλύτερη ισχύ και έλεγχο σε εφαρμογές που σχετίζονται με εξοπλισμούς, χάρη στο πλήρως αναλογικό και πιο ισχυρό ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα μετάδοσης VarioPower®.

Αληθινή καινοτομία: Το νέο σύστημα συνεργατικής μετάδοσης έχει προσαρμοστεί ακριβώς στο νέο Unimog. Τα πλεονεκτήματα γίνονται ξεκάθαρα στην πράξη: η ταχύτητα εργασίας, από 0 έως 50 χλμ/ώρα μπορεί να ρυθμιστεί απευθείας και ανεξάρτητα από την ταχύτητα του κινητήρα και μπορεί να παραμείνει σε αυτό το επίπεδο με μια λειτουργία ρύθμισης ταχύτητας. Και είναι επίσης απλό να κάνετε την εναλλαγή από αυτόματο σε μηχανικό σύστημα μετάδοσης ενώ κινείστε ή κάνετε ελιγμούς. Με τον τρόπο αυτό, το σύστημα διευκολύνει την εργασία και αυξάνει την παραγωγικότητα του χρήστη.