Εφαρμογές δρόμου-σιδηροδρόμου

Σε δρόμο ή σε ράγες

Ξεκινήστε με έναν ελιγμό σε σιδηροδρομική γραμμή, έπειτα αφήστε πίσω σας τις ράγες για να συνεχίσετε στο δρόμο μέχρι να φτάσετε στον επόμενο σιδηροδρομικό σταθμό όπου σας περιμένουν. Έναν μόνο όχημα μπορεί να το κάνει αυτό – το Unimog road-railer της Mercedes-Benz.

Εξαιρετική ελκικτή ισχύς: με το Unimog road-railer έχετε στη διάθεσή σας ένα πλήρες όχημα σιδηροδρομικών ελιγμών. Είναι τέλεια προσαρμοσμένο για να μεταφέρει έως και 1000 τόνους και εξοπλισμένο για μοναδική ευκολία χειρισμού και άνετη οδήγηση. Δεν εξοικονομείτε μόνο έως 60% στο κόστος αγοράς σε σύγκριση με μια συμβατική σιδηροδρομική μηχανή ελιγμών, αλλά στα καύσιμα και τα ανταλλακτικά. Επίσης, εξοικονομείτε χρήματα από τη συντήρηση, το service και τις ενδιάμεσες/κύριες επιθεωρήσεις. Οι δυνατότητες του Unimog για άμεση κίνηση επί σιδηροτροχιάς κι εκτός σιδηροτροχιάς σας εξοικονομούν χρόνο και χρήματα. Απλώς οδηγήστε με το Unimog στο δρόμο μέχρι τον επόμενο σταθμό της εργασίας σας και μεταφέρετέ το και πάλι στις σιδηροτροχιές με κάποιο σύστημα ανύψωσης σε λίγα λεπτά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα τμήμα σιδηροτροχιάς μήκους περίπου 5 μέτρων.

Ως επαγγελματικό όχημα μεταφοράς εξοπλισμού, το Unimog road-railer μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται για μια τεράστια γκάμα εργασιών εντός των σιδηροδρομικών υποδομών. Από το κλάδεμα δέντρων μέχρι τον καθαρισμό και τη συντήρηση σιδηροτροχιών, από τη συντήρηση εναέριων καλωδίων μέχρι τον εκχιονισμό του σιδηροδρόμου. Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε το Unimog έτσι ώστε να είναι κατάλληλο για εργασίες εκτός σιδηροτροχιάς, π.χ. σαν όχημα χειμερινών υπηρεσιών για τις εγκαταστάσεις σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ