Διπλή χρηστικότητα. Το νέο Unimog road-railer.

Ξεκινήστε με έναν ελιγμό σε σιδηροδρομική γραμμή, έπειτα αφήστε πίσω σας τις ράγες για να συνεχίσετε στο δρόμο μέχρι να φτάσετε στον επόμενο σιδηροδρομικό σταθμό που σας περιμένει. Έναν μόνο όχημα μπορεί να το κάνει αυτό – το νέο Unimog road-railer της Mercedes-Benz.

Εξαιρετική ελκτική ισχύς: με το Unimog road-railer έχετε στη διάθεσή σας ένα πλήρες όχημα σιδηροδρομικών ελιγμών. Είναι τέλεια προσαρμοσμένο ώστε να μεταφέρει έως και 1000 τόνους και εξοπλισμένο για μοναδική ευκολία χειρισμού και άνετη οδήγηση. Για να το κινήσετε εντός ή εκτός σιδηροτροχιάς, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ενσωματωμένο τμήμα σιδηροτροχιάς μήκους περίπου 5 μέτρων.

Ως επαγγελματικό όχημα μεταφοράς εξοπλισμού, το Unimog road-railer μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται για μια τεράστια γκάμα εργασιών εντός των σιδηροδρομικών υποδομών. Από το κλάδεμα δέντρων μέχρι τον καθαρισμό και τη συντήρηση σιδηροτροχιών, από τη συντήρηση εναέριων καλωδίων μέχρι τον εκχιονισμό του σιδηροδρόμου. Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε το Unimog αναλόγως για να είναι κατάλληλο για εργασίες εκτός σιδηροτροχιάς, π.χ. ως όχημα χειμερινών υπηρεσιών για τις εγκαταστάσεις σας.