Δυναμική Οδήγηση & Οικονομία. Ο δρόμος για το μέλλον.

Ανώτερη τεχνολογία - για το καλύτερο Sprinter όλων των εποχών.

Κινητήρες για το μέλλον με χαμηλή κατανάλωση.

Οι κινητήρες βασίζονται στις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και συμβάλλουν εξίσου στη συνολική σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας του οχήματος όπως και η αξιόπιστη ποιότητα και η σταθερή αξία μεταπώλησης: χάρη στον εξελιγμένο 4-κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα OM651 σε τρεις ζώνες παραγωγής και τον ανώτερο πετρελαιοκινητήρας OM642 V6 το Sprinter θέτει σημεία αναφοράς από άποψη οικονομικής αποδοτικότητας και βιωσιμότητας. Με τον OM651 που διαθέτει πρότυπο εκπομπών Euro VI και το πακέτο BlueEFFICIENCY PLUS μπορείτε να πετύχετε χαμηλή κατανάλωση μέχρι και 7.1 l [1] ανά 100 km.

Οι κινητήρες BlueTEC που είναι διαθέσιμοι για το Sprinter είναι πειστικές λύσεις, τόσο από οικονομική όσο και από οικολογική άποψη: Χάρη στην τεχνολογία diesel SCR (Επιλεκτική Καταλυτική Μείωση) το Sprinter πληροί τις προδιαγραφές εκπομπών Euro 6/Euro VI. Η μέθοδος αυτή μειώνει της εκπομπές NOx [2]. Τα καυσαέρια περνάνε μέσα από έναν καταλυτικό μετατροπέα και το οξείδιο του αζώτου μετατρέπεται σε άζωτο και νερό μέσο του πρόσθετου AdBlue® με βάση το νερό.  • Οικονομικός 4-κύλινδρος πετρελαιοκινητήρας CDI με ισχύ 84 kW, 105 kW και 120 kW
  • Πετρελαιοκινητήρας V6 με ισχύ 140 kW
  • Οικονομικός 4-κύλινδρος βενζινοκινητήρας με ισχύ 115 kW
  • Τεχνολογία Φυσικού Αερίου με επιλογή μεταξύ κίνησης φυσικού αερίου μονού καυσίμου και διπλού καυσίμου με φυσικό αέριο και βενζινοκίνηση.

Μια καθαρή υπόθεση. Σύστημα κίνησης φυσικού αερίου.

[1] Για το σώμα πλατφόρμας Sprinter 216/316 CDI με πακέτο BlueEFFICIENCY σε συνδυασμό με το 7G-TRONIC PLUS και καταχώρηση επαγγελματικού αυτοκινήτου (Ν1).Κατανάλωση καυσίμου αστική/υπεραστική/μικτή: 7.5/6.9/7.1 l/100 km. Μικτές εκπομπές CO2: 186 g/km.

[2] Τα οξείδια του αζώτου (NOx) περιλαμβάνουν το μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) και το διοξείδιο του αζώτου (NO2).

Sprinter Chassis

Πλεονεκτήματα προϊόντος