Δυναμική οδήγηση & οικονομία. Το Sprinter το αξίζει.

Η επιτυχία χρειάζεται μια ισχυρή κινητήριο δύναμη.

Κινητήρες του μέλλοντος με χαμηλή κατανάλωση. 

Οι κινητήρες βασίζονται στις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και συμβάλλουν εξίσου στη συνολική αποδοτικότητα κόστους του οχήματος, όπως και η αξιόπιστη ποιότητά του και η σταθερή αξία μεταπώλησης: χάρη στον εξελιγμένο 4-κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα ΟΜ651 με τρεις εκδόσεις ισχύος και τον ανώτερο πετρελαιοκινητήρα OM642 V6, το Sprinter θέτει ορόσημα όσον αφορά την οικονομική αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα. Με τον OM651 που διαθέτει στοιχεία του προτύπου εκπομπών Euro VI και το πακέτο BlueEFFICIENCY Plus μπορείτε να επιτύχετε τιμές κατανάλωσης έως και 6,3 λίτρα [1] ανά 100 km.

Οι κινητήρες BlueTEC που διατίθενται για το Sprinter αποτελούν πειστικές λύσεις τόσο από οικονομικής όσο και από οικολογικής πλευράς: χάρη στην τεχνολογία diesel SCR (Επιλεκτική Καταλυτική Μείωση) το Sprinter συμμορφώνεται με τα πρότυπα εκπομπών Euro 6/Euro VI . Με τη μέθοδο αυτή μειώνονται οι εκπομπές NOx [2]. Τα καυσαέρια διοχετεύονται μέσα από τον καταλυτικό μετατροπέα και το οξείδιο του αζώτου μετατρέπεται σε άζωτο και νερό, χρησιμοποιώντας το πρόσθετο AdBlue® που βασίζεται στο νερό.


Επισκόπηση των κινητήρων του Sprinter:

  • Οικονομικοί 4-κύλινδροι πετρελαιοκινητήρες σε διαφορετικές εκδόσεις ισχύος
  • Πετρελαιοκινητήρες V6 σε διαφορετικές εκδόσεις ισχύος:
  • Οικονομικοί 4-κύλινδροι βενζινοκινητήρες σε διαφορετικές εκδόσεις ισχύος
  • Τεχνολογία Φυσικού Αερίου με μονοσθενές σύστημα κίνησης φυσικού αερίου ή με δισθενές σύστημα κίνησης αερίου και βενζίνης

Μια καθαρή ιστορία. Σύστημα κίνησης φυσικού αερίου.

[1] Για το Sprinter Panel Van 214/314 CDI με πακέτο BlueEFFICIENCY Plus σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και ταξινόμηση επαγγελματικού οχήματος (N1). Κατανάλωση καυσίμων στην πόλη/εκτός πόλης/μικτή: 7.7/6.5-6.4/7.0-6.9l/100 km, μικτές εκπομπές CO2: 182-180 g/km [*]

Sprinter Panel Van 214/314 CDI με πακέτο BlueEFFICIENCY Plus σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και ταξινόμηση επιβατικού οχήματος (M1). Κατανάλωση καυσίμων στην πόλη/εκτός πόλης/μικτή: 7.4/5.7/6.3 l/100 km, μικτές εκπομπές CO2: 165 g/km, Κατηγορία Ενεργειακής Απόδοσης: A.

Οι πραγματικές τιμές κατανάλωσης εξαρτώνται, μεταξύ άλλων, από το βάρος του οχήματος και τον επιλεγμένο εξοπλισμό.

[2] Τα οξείδια του αζώτου (NOx) περιλαμβάνουν μονοξείδιο του αζώτου (NO) και διοξείδιο του αζώτου (NO2).

[*] Περισσότερες πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμων και τις επίσημες, συγκεκριμένες τιμές εκπομπών CO2 για τα νέα επιβατικά αυτοκίνητα μπορείτε να βρείτε στην έκδοση «Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen» [«Οδηγία για την κατανάλωση καυσίμων, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας για τα νέα επιβατικά αυτοκίνητα»], που παρέχεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης καθώς και από το Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Sprinter Van

Πλεονεκτήματα προϊόντος