Δυναμική Οδήγηση & Οικονομία. Ο δρόμος για το μέλλον.

Η επιτυχία χρειάζεται ισχυρό κίνητρο.

Κινητήρες με μελλοντική αντοχή στην κατανάλωση καυσίμου.

Οι κινητήρες, βασισμένοι στην πιο σύγχρονη τεχνολογία, συμβάλλουν στην υψηλή συνολική οικονομική αποδοτικότητα, καθώς και στην αξιόπιστη ποιότητα και τη σταθερή αξία μεταπώλησης. Με τον προηγμένο τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα OM 651 που διατίθεται σε τρεις ζώνες ισχύος και τον εξαιρετικά ανώτερο πετρελαιοκινητήρα OM 642 V6, το Sprinter θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά την οικονομική αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα. Με τον κινητήρα OM 651 συμβατό με Euro VI και με το πακέτο BlueEFFICIENCY μπορείτε να πετύχετε επίπεδα κατανάλωσης μόλις 7,1 λίτρα [1] ανά 100 km.

Οι κινητήρες BlueTEC που είναι διαθέσιμοι για το Sprinter αντιπροσωπεύουν μια λύση που είναι πειστική τόσο από οικονομική όσο και από οικολογική άποψη: Χάρη στην τεχνολογία πετρελαίου SCR (Επιλεκτικής Καταλυτικής Αναγωγής), το Sprinter συμμορφώνεται με το πρότυπο Euro-6 / Euro-VI. Η διαδικασία αυτή επιτρέπει τη μείωση των εκπομπών NOx [2]. Τα καυσαέρια ρέουν μέσω καταλυτικού μετατροπέα, όπου τα οξείδια του αζώτου μετατρέπονται σε άζωτο και νερό με τη βοήθεια του AdBlue με βάση το νερό.

  • Οικονομικός 4-κύλινδρος κινητήρας ντίζελ CDI με αποδόσεις 84 Kw, 105 Kw και 120 Kw
  • Κινητήρας ντίζελ V6 με απόδοση 140 Kw
  • Οικονομικός 4-κύλινδρος πετρελαιοκινητήρας με απόδοση 115 kW
  • Τεχνολογία Φυσικού Αερίου με επιλογή ανάμεσα σε κίνηση με φυσικό αέριο και κίνηση διπλού καυσίμου με φυσικό αέριο και πετρελαιοκινητήρα.

Σαφές πλεονέκτημα. Σύστημα κίνησης φυσικού αερίου.

[1] Sprinter Pickup 216/316 CDI με πακέτο BlueEFFICIENCY σε συνδυασμό με το κιβώτιο ταχυτήτων 7G-TRONIC PLUS και επαγγελματική άδεια κυκλοφορίας (Ν1). Κατανάλωση καυσίμων αστική/υπεραστική/μικτή: 7.5/6.9/7.1 l/100 km. Μικτές εκπομπές CO2: 186 g/km.

[2] Τα οξείδια του αζώτου (NOx) περιλαμβάνουν το μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) και το διοξείδιο του αζώτου (NO2).

Sprinter με καρότσα

Πλεονεκτήματα προϊόντος