Οδηγήστε δυναμικά και οικονομικά.

4 κινητήρες.

Επισκόπηση των κινητήρων του Sprinter:

  • 4-κύλινδροι εν σειρά πετρελαιοκινητήρες σε 3 εκδόσεις ισχύος
  • Πετρελαιοκινητήρας V6 [Sprinter panel van με ταξινόμηση επαγγελματικού οχήματος: 9.6-9.5 l/100 km, μικτές εκπομπές CO₂: 252-249 g/km [1] [*]

[1] Sprinter panel van με ταξινόμηση επαγγελματικού οχήματος: Κατανάλωση καυσίμων στην πόλη/εκτός πόλης/μικτή: 10.6-10.5/9.0-8.9/9.6-9.5 l/100 km, μικτές εκπομπές CO₂: 252-249g/km. Οι τιμές κατανάλωσης που παρέχονται ισχύουν μόνο για το προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο, χωρίς τετρακίνηση.

[2] Το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων του βασικού εξοπλισμού σε συνδυασμό με τον πετρελαιοκινητήρα OM642 V6 αναμένεται να είναι διαθέσιμο από το 4ο τρίμηνο του 2018.

[3] Τα οξείδια του αζώτου (NOx) περιλαμβάνουν μονοξείδιο του αζώτου (NO) και διοξείδιο του αζώτου (NO₂).

[*] Περισσότερες πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμων και τις επίσημες, συγκεκριμένες τιμές εκπομπών CO₂ για τα νέα επιβατικά αυτοκίνητα μπορείτε να βρείτε στην έκδοση «Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen» [«Οδηγία για την κατανάλωση καυσίμων, τις εκπομπές CO₂ και την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας για τα νέα επιβατικά αυτοκίνητα»], που παρέχεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης καθώς και από το Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Πλεονεκτήματα προϊόντος